Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"76ers" sērijas ceturtajā spēlē būs jāiztiek bez Embīda

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"76ers" sērijas ceturtajā spēlē būs jāiztiek bez Embīda
Džoels Embīds. Foto. AFP. Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu duelī Bruklinas "Nets" šovakar pulksten 20:00 uzņems Filadelfijas "76ers", kam ceļgala savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Džoels Embīds.

Džoels Embīds piektdien atgriezās Filadelfijā, lai viņa labajam ceļgalam varētu veikt padziļinātas pārbaudes. Secināts, ka viņš nevarēs doties laukumā sērijas ceturtajā spēlē, taču Embīds ierindā varētu atgriezties jau nākamās nedēļas pirmajā pusē.

"76ers" pirmās kārtas sērijā ir vadībā ar 3-0. Ja savā laukumā abas uzvaras tika izcīnītas ar vismaz 12 punktu starpību, tad viesos panākums nāca sīvākā cīņā – 102:97. Embīds izcēlās ar 14+10, bet sērijas griezumā viņam vidēji 20,0 punkti, 11,3 atlēkušās bumbas un 4,0 rezultatīvas piespēles.

Embīds ir galvenais kandidāts uz regulārās sezonas MVP balvu. Viņš otro gadu pēc kārtas kļuva par NBA rezultatīvāko spēlētāju, vidēji mačā iemetot 33,1 punktu.

Regulārajā sezonā "76ers" bez Embīda ierindā iekrāja 11-5 bilanci.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...