Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Svēršanās pirms lielās cīņas: Fjūrijs par pieciem kilogramiem smagāks

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Svēršanās pirms lielās cīņas: Fjūrijs par pieciem kilogramiem smagāks
Dilians Vaits un Taisons Fjūrijs. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Šodien notika svēršanās pirms rītdien gaidāmās boksa cīņas par WBA jostu smagsvaros. Lai arī nedaudz vieglāks nekā pirms cīņas pret Deonteju Vailderu, Taisons Fjūrijs ir par pieciem kilogramiem smagāks nekā viņa pretinieks Dilians Vaits.

Jau zināms, ka rītdien notiks līdz šim lielākā 2022. gada cīņa boksā - Vemblija stadionā WBA titulu smagsvaros centīsies nosargāt Taisons Fjūrijs, kurš spēkosies pret Dilianu Vaitu, kuram tā būs karjeras lielākā cīņa. Iepriekš Vaits nav daudz piedalījies mediju pasākumos, taču bija manāms šonedēļ oficiāli notikušajā preses konferencē. Tajā abi viens pret otru izturējās ar cīņu, kā arī izšķīra savas komandas no konflikta.

Vemblija stadionā cīņu apmeklēs 96 tūkstoši līdzjutēju. Šodien notika oficiālā svēršanās un Fjūrijs ir nedaudz vieglāks nekā pirms cīņas pret Deonteju Vailderu - viņa svars bija 119.74 kilogrami, kamēr Vaits bija par pieciem kilogramiem vieglāks (114.75 kilogrami).

Iepriekš runāts, ka Fjūrijam šī varētu kļūt par karjeras noslēdzošo cīņu, taču pats bokseris pirms cīņas šādas runas no savas puses neturpināja. Sagaidāms, ka cīņas uzvarētājs varēs izaicināt vai nu Oleksandru Usiku vai Entoniju Džošua, kuriem otrā savstarpējā cīņa paredzēta šajā vasarā.

Par cīņu Fjūrija garantētais honorārs ir 29.5 miljoni ASV dolāru, kamēr Vaita 7.4 miljoni. Cīņas uzvarētājs savam algas čekam saņems nozīmīgu bonusu - 4.1 miljonu dolāru.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/61...

     [+] [-]

, 2022-04-22 21:08, pirms 2 gadiem
Aptuveni 119,74 kg... Njā, tas tā stipri aptuveni...

     [+] [-]

, 2022-04-22 22:08, pirms 2 gadiem
Fjūrijs sagaidīs Usiku vai Džošua un tad metīs mieru...
šis pipars ringā nedancos līdz "vecumam" - kamēr paliks vecs un šo sāks klapēt...

aiizies ar godu...