Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pogbā traumas dēļ šajā sezonā, visticamāk, vairs nespēlēs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pogbā traumas dēļ šajā sezonā, visticamāk, vairs nespēlēs
Pols Pogbā. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Mančestras ''United'' pagaidu galvenais treneris Ralfs Rangniks atklājis, ka ikra traumas dēļ sezona visdrīzāk ir beigusies francūzim Polam Pogbā, kuram, pie tam, pēc sezonas beidzas esošais līgums ar klubu.

Mančestras ''United'' neaizvada to labāko sezonu. Anglijas Premjerlīgā tā pašlaik ieņem sesto vietu ar izcīnītiem 54 punktiem. Trīs vairāk ir Londonas ''Arsenal'' un ''Tottenham'', kamēr divi mazāk ''West Ham''. Jau sestdien plkst. 14:30 pēc Latvijas laika komanda aizvadīs kārtējo maču izbraukumā pret Londonas ''Arsenal''.

Kā žurnālistiem atzīmēja pagaidu galvenais treneris Ralfs Rangniks, tad, visticamāk, francūzim Polam Pogbā sezona ikra traumas dēļ ir beigusies. ''Ir mazas izredzes, ka viņš šajā sezonā vēl spēlēs,'' medijiem pauda vācu speciālists, gan izvairoties no atbildes, vai tādējādi Pogbā būs aizvadījis pēdējo spēli Mančestras ''United'' rindās. ''Dakteri man paziņoja, ka viņam jāizlaiž vismaz četras nedēļas, bet sezonas pēdējā spēlē ir maija beigās.''

Pogbā pavadīja jaunieša gadus ''United'' akadēmijā, bet 2012. gadā spēlētājs pievienojās Turīnas ''Juventus'', no kuras atgriezās Mančestrā 2016. gadā, klubam par Pogbā samaksājot 89 miljonu sterliņu mārciņu lielu transfēru. Pēc šīs sezonas Pogbā noslēdzas pirms 2016./2017. gada noslēgtais līgums, bet, vai francūzis turpinās karjeru Mančestrā, vēl ir atklāts jautājums.

Ceturtdien klubs oficiāli paziņoja, ka no nākamās sezonas par tās galveno treneri strādās Eriks ten Hags. ''Jā, izteicu savas domas kluba valdei, ka no tā, ko esmu dzirdējis par ten Hagu, viņš būtu laba izvēle. Tam joprojām ticu,'' medijiem par ''United'' nolīgto treneri teica Rangniks.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...