Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Klops: "Esmu uzticīgs "Borussia""

Klops: "Esmu uzticīgs "Borussia""
Jirgens Klops
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas kluba Dortmundes "Borussia" galvenais treneris Jirgens Klops noliedzis baumas, ka varētu pārņemt "Manchester United" vadību.

Šodien "Manchester United" oficiāli apstiprināja iepriekš izskanējušo informāciju par šķiršanos no galvenā trenera Deivida Moiza. Mediju prognozēto Moiza aizvietotāju vidū bija tādi speciālisti kā Luiss van Gāls, Djēgo Simeone, Lorāns Blāns un Jirgens Klops, tomēr vācu speciālists savu saistību ar MU jau paspējis noliegt.

""Manchester United" ir lielisks klubs, un es zinu, cik labi ir šī kluba līdzjutēji. Tomēr mana uzticība Dortmundes "Borussia" un ar to saistītajiem cilvēkiem ir nesalaužama," sacīja Klops. Šīs sezonas sākumā Klops un Dortmundes klubs vienojās par līguma pagarināšanu līdz 2018.gadam.

Klops pie "Borussia" stūres stājās 2008.gadā, kopš tā laika palīdzot Dortmundes klubam tikt pie diviem Bundeslīgas tituliem, viena Vācijas kausa un iespējas spēlēt UEFA Čempionu līgas finālā Vemblijā pagājušogad.

Izmantotie resursi:
Latest news, sport and comment from the...

     [+] [-]

, 2014-04-22 15:57, pirms 10 gadiem
Šitas treneris savas domas var mainīt tikai par ļoti lielu naudu.
Godprātīgs treneris, kurš sevi visu velta savu pienākumu pildīšanai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-04-22 16:05, pirms 10 gadiem
Klopam tieshi taada pati reakcija bija,kad vinjam pajautaaja par iespeeju treneet Barcu pirms paaris dienaam

  +4 [+] [-]

, 2014-04-22 16:58, pirms 10 gadiem
cultivate rakstīja: Tiklīdz pavīd šādi teksti, uzreiz notiek pretējāis!
Varbūt, Klops ir atsevišķs gadījums
ņemot vērā ka viņš visu karjeru kā spēlētājs ir nospēlējis vienā klubā - Mainz, tad domāju, ka arī kā treneris viņš neskries tur, kur maksā vairāk, bet gan paliks tur, kur pats vēlas. Es vispār šaubos, ka viņš kādreiz pametīs Vāciju - ja Dortmunde atlaidīs, tad drīzāk meklēs darbu kādā citā vācu klubā.

  +2 [+] [-]

, 2014-04-22 17:32, pirms 10 gadiem
Kādā intervijā Klops teica, ka Borussia viņam ir devusi visu - iespēju būt trenerim, slavu un bagātību. Tātad, jāsecina, ka naudas viņam pietiek, un neskries tur kur solīs vairāk.

     [+] [-]

, 2014-04-22 18:21, pirms 10 gadiem
Jāņem vērā arī, ka Klopam ir ilgtermiņa līgums ar BVB līdz 2018. gadam, kura iespējamā izpirkšana MU, pat ja viņu izdotos pārliecināt, arī maksātu labu naudiņu. Ja vēl ierēķina, ka MU var nākties iztikt bez Eirokausu naudas un komandas pārbūve prasīs izdevumus, treneris ar spēkā esošu ilgtermiņa līgumu viņiem var būt vienkārši par dārgu.
Tāpēc nevar par zemu novērtēt iespēju, ka Gigss paliek amatā arī pēc pagaidu termiņa beigām.
Vai arī, ja MU skatās pēc trenera ar reputāciju, tad kāds no izlašu treneriem, kam beidzas līgums pēc PK2014, respektīvi, reālākie kandidāti tad būtu van Gāls un Lēvs.

     [+] [-]

, 2014-04-23 10:36, pirms 10 gadiem
Kaut arī nākotni nevar paredzēt, šķiet, ka Klopam ir iespējas kļūt par "Dortmundes Fērgusonu".