Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Avots: Džeimsam savainojuma dēļ nāksies izlaist vismaz vairākas nedēļas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Avots: Džeimsam savainojuma dēļ nāksies izlaist vismaz vairākas nedēļas
Lebrons Džeimss. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Pēc "The Athletic" žurnālista Šemsa Čaranijas rīcībā esošās informācijas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pašreizējai čempionei Losandželosas "Lakers" bez sava līdera Lebrona Džeimsa nāksies iztikt vismaz vairākas nedēļas.

Iepriekšējā nedēļas nogalē ziņojām, ka Losandželosas "Lakers" zaudējumā ar 94:99 pret Atlantas "Hawks" potītes savainojumā iedzīvojās un priekšlaicīgi maču pameta Lebrons Džeimss. Neilgi pēc spēles beigām tika paziņots, ka tuvākajā laikā karalim tiks veikta magnētiskā rezonanse, lai konstatētu savainojuma nopietnību.

Kā iepriekš ziņoja viens no NBA ietekmīgākajiem apskatniekiem Šems Čaranija, magnētiskajā rezonansē konstatēts nopietns potītes sastiepums, kas liegs Džeimsam iziet laukumā ievērojamu laika periodu. Šobrīd ir noskaidrojies tas, ka tās varētu būt vairākas turpmākās nedēļas.

Džeimss šosezon "Lakers" sastāvā laukumā vidēji pavadīs 34,5 minūtes, kuru laikā guvis 25,8 punktus, izcīnījis 8,1 atlēkušo bumbu, kā arī atdevis astoņas rezultatīvas piespēles. "Lakers" palīdzēt nevar arī otrs komandas līderis Entonijs Deiviss, kura atgriešanās plānota tuvāko nedēļu laikā, bet arī tas nav akmenī iecirsts.

Losandželosas "Lakers" ar bilanci 28-15 Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem trešo vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.si.com/nba/2021/03/22/l...

     [+] [-]

, 2021-03-22 18:06, pirms 3 gadiem
Runā, ka Bertāns uzlikts uz maiņu