Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" bez Deivisa būs jāiztiek vismaz vēl divas nedēļas

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Lakers" bez Deivisa būs jāiztiek vismaz vēl divas nedēļas
Lebrons Džeimss un Entonijs Deiviss. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas "Lakers" superzvaigzne Entonijs Deiviss, kuram pirms mēneša tika konstatēts ikra savainojums, nespēlēs vēl vismaz divas nedēļas, lai gan iepriekš tika minēts, ka viņš laukumā varētu atgriezties marta vidū. Viņa prombūtnes laikā "Lakers" piedzīvojusi piecus zaudējumus deviņās spēlēs.

Jau ziņojām, ka Entonijs Deiviss februāra vidū pret Denveras "Nuggets" iedzīvojās ikra savainojumā. Jau toreiz spēlētājs spēlēja ar daļēji sadziedētu savainojumu, tāpēc tagad viņa atgriešanās laukumā netiek sasteigta. Kā ziņo NBA apskatnieks Šems Čanarija, Deiviss laukumā neatgriezīsies vēl vismaz divas nedēļas.

Pēc divām nedēļām Deivisam tiks veiktas atkārtotas pārbaudes. Deiviss jau izlaidis 10 iepriekšējās spēles, bet tuvāko divu nedēļu laikā viņš izlaidīs vēl deviņas. "Mēs būsim ļoti pacietīgi," atklāja "Lakers" galvenais treneris Frenks Vogels. "Nebiju pārsteigts par to, ka Entonijs [Deiviss] laukumā neatgriezīsies jau tuvākajās dienās."

Šajā sezonā Deiviss aizvadījis 23 spēles, kuru laikā vidēji guvis 22,5 punktus, izcīnījis 8,4 atlēkušās bumbas un atdevis trīs rezultatīvas piespēles. Viņa pārstāvētā Losandželosas "Lakers", kas ir aizvadītās sezonas NBA čempione, ar 25 uzvarām un 13 zaudējumiem ieņem trešo vietu Rietumu konferencē. Deivisa prombūtnes laikā pie lielākas lomas ticis Kails Kuzma, kurš trīs spēlēs pēc kārtas atzīmējies ar double-double, bet pēdējās divās spēlēs guvis attiecīgi 24 un 25 punktus.

     [+] [-]

, 2021-03-13 15:01, pirms 4 gadiem
Deiviss, KD un Embiids, bet nez kapec KP ir tas "injury-prone" speletajs