Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Lightning'' turpina uzvarēt savā laukumā, ''Capitals'' piektā neveiksme pēc kārtas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Lightning'' turpina uzvarēt savā laukumā, ''Capitals'' piektā neveiksme pēc kārtas
Andrejs Vasiļevskis. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā jau 14. uzvaru pēdējo 15 spēļu laikā savā laukumā svinēja Tampabejas ''Lightning'', kas pārliecinoši ar 6:1 pārspēja Anaheimas ''Ducks''. Citā spēlē jau piekto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Vašingtonas ''Capitals'', šoreiz ar 1:3 piekāpjoties Detroitas ''Red Wings''.

• Nacionālajā hokeja līgā (NHL) naktī uz trešdienu sesto uzvaru pamatlaikā pēdējo desmit maču laikā svinēja Tampabejas ‘’Lightning’’, kas savā laukumā pārliecinoši ar 6:1 tika galā ar Anaheimas ‘’Ducks’’.

• Kopumā Tampabeja izcīnīja 14. uzvaru pēdējo 15 spēļu laikā savā laukumā, kamēr ‘’Ducks’’ šis kļuva par 34. zaudējumu sezonā pamatlaikā.

• Uzvaru mājinieki izcīnīja otrajā periodā, kad pretinieku vārtos iemeta četras ripas. Ar trim rezultatīvajām piespēlēm izcēlās Niks Perbiks, divas piespēles Aleksam Kilornam, bet vārti un rezultatīva piespēle Rosa Koltona kontā.

• Vārtos pārliecinošs bija Andrejs Vasiļevskis, kurš atvairīja 24 no pretinieku izdarītajiem 25 metieniem.

• ‘’Lightning’’ ar 75 punktiem šobrīd ieņem piekto vietu Austrumu konferencē, par trim punktiem atpaliekot no ceturtajā vietā esošās ‘’Maple Leafs’’, bet par trim no ‘’Devils’’.

• Tieši ‘’Devils’’ šonakt pārtrūka sešu uzvaru sērija savā laukumā. Naktī uz trešdienu klubs ar 2:5 piekāpās Monreālas ‘’Canadiens’’. Ja pēc pirmā perioda rezultāts vēstīja neizšķirtu 1:1, tad katrā no nākamajiem periodiem viesi guva divus vārtus.

• Uzvarētāju rindās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Niks Suzuki. Viņš šajā sezonā jau guvis 18 vārtus un atdevis 26 rezultatīvas piespēles.

• ‘’Canadiens’’ tika pie 24. sezonas uzvaras pamatlaikā, kas tai dod priekšpēdējo vietu Austrumu konferencē.

• Tikmēr piekto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Vašingtonas ‘’Capitals’’, ar 1:3 atzīstot Detroitas ‘’Red Wings’’ pārākumu. Zaudējumu sērija likusi atkāpties uz 11. vietu Austrumu konferencē.

• No astotajā vietā esošās Floridas ‘’Panthers’’ klubs gan atpaliek tikai par diviem punktiem. Tikpat punktu cik ‘’Capitals’’ ir arī šīs nakts pretiniecei ‘’Red Wings’’, kas izcīnīja jau savu septīto panākumu pēdējo desmit spēļu laikā.

• Ar diviem precīziem metieniem uzvarētāju rindās izcēlās Piuss Suters. Viņš šajā sezonā līdz ar to precīzi metis 11 reizes. Tikmēr vārtos veiksmīgu spēli aizvadīja Ville Huso, kurš atvairīja 26 no pretinieku izdarītajiem 27 metieniem.

NHL spēles 22. februārī

SpēleRezultāts
Lightning - Ducks6:1
Capitals - Red Wings1:3
Devils - Canadiens2:5
Hurricanes - Blues4:1
Sabres - Maple Leafs3:6
Wild - Kings2:1
Predators - Canucks5:4 PM
Blackhawks - Golden Knights3:2 PM
Oilers - Flyers4:2