Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Aho satiekas ar Aho un iemet hat-trick, Haimenam četri punkti Edmontonas uzvarā

Agris Suveizda

Aho satiekas ar Aho un iemet hat-trick, Haimenam četri punkti Edmontonas uzvarā
Sebastians Aho. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvarām šonakt tika arī Kalgari "Flames", Floridas "Panthers", Filadelfijas "Flyers", Monreālas "Canadiens", Vinipegas "Jets", Karolīnas "Hurricanes", Dalasas "Stars", Nešvilas "Predators", Čikāgas "Blackhawks", Kolorādo "Avalanche", Edmontonas "Oilers" un Lasvegasas "Golden Knights".

• Līgas vicelīdere Karolīnas "Hurricanes" viesos izlaida 2:0 vadību pret Ņujorkas "Islanders", bet tad pie darba ķērās soms Sebastians Aho, kurš guva trīs vārtus pēc kārtas (5:2). Divus no trim vārtiem Aho guva ar sāncenšu zviedra aizsarga, kura vārda un uzvārda oriģinālā rakstība ir identiska, palīdzību - pirmajos vārtos ripa atsitās pret zviedra slidu, otrajos vārtos zviedrs pieļāva kļūdu.


• Ar četriem punktiem izcēlās Zeks Haimens (1+3), kurš piedalījās visos Edmontonas "Oilers" vārtos pret Vankūveras "Canucks" (4:2). Raienam Nūdžentam-Hopkinsam vārti un divas rezultatīvas piespēles, bet pirmais pie 40 vārtiem sezonā ticis līgas rezultatīvākais spēlētājs Konors Makdeivids (48 spēlēs 40+48).

• Vinipegas "Jets" duelī pret Otavas "Senators" (5:1) ar trim punktiem izcēlās trīs spēlētāji – Marks Šaiflī (2+1), Nikolajs Ēlerss (1+2) un Bleiks Vīlers (1+2), kuram karjeras 1084 spēlēs nu ir 900 (308+592) punkti.

• Pie trim punktiem tika arī Kalgari "Flames" aizsargi Rasmuss Andešons (1+2, lietderība +4) un Noā Henifins (0+3), kuri palīdzēja ar 6:3 pārspēt Tampabejas "Lightning". Trešajā periodā savainojumā iedzīvojās Tampas uzbrucējs Pets Merūns. Uzvarā pār Losandželosas "Kings" (5:3) trīs rezultatīvas piespēles arī Nešvilas "Predators" aizsargam Romānam Jozi.

• Vienīgo sauso uzvaru svinēja Dalasas "Stars", kas ar 4:0 sakāva Arizonas "Coyotes". Džeiks Otindžers atvairīja visus 33 metienus, bet Radeks Faksa guva divus vārtus. Pirmo sākumsastāvu sezonā ar uzvaru nosvinēja Alekss Laions, atvairot 29 metienus un palīdzot Floridas "Panthers" ar 5:3 apspēlēt Minesotas "Wild" un vismaz punktu izcīnīt piektajā spēlē pēc kārtas.

• Uzvaras turpina krāt pēdējo vietu pametusī Čikāgas "Blackhawks", kas ar 5:3 pārspēja Sentluisas "Blues" (Džeisonam Dikinsonam 1+2) un svinēja sesto panākumu septiņos mačos, bet Filadelfijas "Flyers" ar 2:1 uzvarēja Detroitā un tika pie devītās uzvaras divpadsmit spēlēs. Pēc astoņu uzvaru sērijas trešo neveiksmi četrās spēlēs piedzīvoja Sietlas "Kraken", bullīšos ar 1:2 piekāpjoties čempionei Kolorādo "Avalanche", kas izcīnīja piekto uzvaur pēc kārtas.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Sabres – Ducks6:3Islanders – Hurricanes2:5
Flames – Lightning6:3Stars – Coyotes4:0
Panthers – Wild5:3Predators – Kings5:3
Blue Jackets – Sharks5:3Blues – Blackhawks3:5
Red Wings – Flyers1:2Kraken – Avalanche1:2 PM
Canadiens – Maple Leafs3:2 PCanucks – Oilers2:4
Senators – Jets1:5Golden Knights – Capitals6:2

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...