Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Sneiders: "Mourinju teica, lai pievienojos "Galatasaray""

Agris Suveizda

Sneiders: "Mourinju teica, lai pievienojos "Galatasaray""
"Galatasaray" līdzjutēji sagaida Vesliju Sneideru lidostā
Foto: AFP/Scanpix

Nīderlandes futbolists Veslijs Sneiders šodien parakstīja trīsarpus gadu līgumu un oficiāli kļuva par Stambulas "Galatasaray" spēlētāju. Sneiders, par kura pārdošanu Milānas "Inter" iekasēs 7.5 miljonus eiro, atklāja, ka pirms lēmuma pieņemšanas konsultējās ar Žuzē Mourinju un Luisu van Gālu - abi treneri Sneideru mudināja pārcelties uz Turciju.

"Zvanīju Mourinju pirms lēmuma pieņemšanas, jo viņš manā karjerā ir svarīga persona. Lūdzu viņa viedokli, un viņš man deva ļoti labu padomu," Veslijs Sneiders sacīja preses konferencē. "Runāju arī ar Luisu van Gālu. Viņi abi vēlējās, lai dodos uz "Galatasaray", tāpēc tas bija viegls lēmums."

"Man ar "Inter" bija lieliska 2009./10.g. sezona [kurā tika uzvarēts UEFA Čempionu līgā un Itālijas čempionātā, kā arī iegūts Itālijas kauss]. Mēs izcīnījām visu. Ja tu uzvari visu, ir grūti uzvarēt vēl vairāk. Pēdējo divu sezonu laikā "Inter" bija daudz treneru. Sākām spēlēt ar dažādām sistēmām, un sāku spēlēt citās pozīcijās. Pēc 2010.gada bija grūta situācija," Sneiders turpināja, "Man bija dažas problēmas ar "Inter", tādēļ vispirms vēlējos visu nokārtot ar viņiem. Man ar [kluba prezidentu un īpašnieku Masimo] Morati bija labas attiecības. Vēlējos visu atrisināt ar klubu."

Tikmēr Stambulas "Galatasaray" savā mājaslapā atklāja darījuma detaļas. "Inter" par Sneidera pārdošanu saņems 7.5 miljonus eiro, savukārt Sneiders šosezon atlikušā pusgada laikā pelnīs divus miljonus eiro. Nākamo trīs sezonu laikā viņa gada alga būs 3.2 miljoni, kuriem tiks pieplusots parakstīšanas bonuss (1.3 miljoni katru gadu) un bonuss par aizvadīto spēļu skaitu. Par katru maču Sneiders varēs saņemt 25 tūkstošus eiro, tiesa, maksimālā summa, ko ik sezonu varēs pieplusot, būs pusmiljons. Atgādinām, ka Milānas "Inter" Sneideram uzstādīja ultimātu - kamēr viņš neparakstīt jaunu līgumu ar samazinātu gada atalgojumu, viņš laukumā neizies. Nīderlandietis Itālijas "A Sērijā" pēdējoreiz spēlēja septembra beigās.

Izmantotie resursi:
Wesley Sneijder Galatasaray'da

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2013-01-22 19:07, pirms 11 gadiem
No tilta nolekt neieteica.

  +5 [+] [-]

, 2013-01-22 19:33, pirms 11 gadiem
Malacis!UEFA tgd vares parmacit bijusho klubu.

  +3 [+] [-]

, 2013-01-22 19:39, pirms 11 gadiem
Visi speleetaaji, kas reiz speeleejushi pie Mourinju saka ka vinjsh bija svariga persona, to karjeraa...tomeer tajaa Mourinjo trenera darbaa ir kaut kas specifisks.

neatceros kursh speletaajs teica,bet vardi bija taadi:

1gads pie Mourinjo, ir kaa 10 gadi pie cita trenera

     [+] [-]

, 2013-01-23 13:30, pirms 11 gadiem
"pieplusot", Agri ? Ir tādas plusināšanas un mīnusināšas ?