Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flames" otrajam numuram Vladaržam piešķir 4,4 miljonu līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Flames" otrajam numuram Vladaržam piešķir 4,4 miljonu līgumu
Daniels Vladaržs. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kalgari "Flames" pagarinājis līgumu ar čehu vārtsargu Danielu Vladaržu. Vienošanās, kas sāksies no nākamās sezonas, noslēgta uz diviem gadiem par kopējo summu 4,4 miljoniem dolāru.

25 gadus vecais Daniels Vladaržs jaunajā sezonā aizvadījis divas spēles. Uzvarā pret Edmontonas "Oilers" (4:3) viņš tika galā ar 26 metieniem, savukārt šonakt aizvadītajā cīņā pret Bufalo "Sabres" (3:6) čehs pēc pirmās trešdaļas nomainīja Jākobu Markstremu un atvairīja 17 no 19 metieniem.

Pagājušajā sezonā Vladaržs laukumā devās 23 spēlēs (sāka 19), atvairīja 90,6% metienu un vidēji ielaida 2,75 ripas. 2021. gada vasarā Kalgari "Flames" viņu ieguva maiņas darījumā no Bostonas "Bruins", ar ko Vladaržs bija noslēdzis iepriekšējo trīs gadu līgumu.

Pēc šīs sezonas Vladaržs varēja kļūt par ierobežoti brīvo aģentu, bet "Flames" lēmusi izvairīties no šāda scenārija ar 4,4 miljonu līgumu jeb 2,2 miljoniem par sezonu. Pirmais numurs Markstrems sezonā saņem sešus miljonus, un viņa līgums ilgs līdz 2026. gada vasarai.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/dan-vladar...