Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Lietkabelis'' pirmā uzvara Eirokausā, kārtējā ''Lokomotiv''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Lietkabelis'' pirmā uzvara Eirokausā, kārtējā ''Lokomotiv''
Foto: Scanpix

Šodien ULEB Eirokausa ceturtās kārtas spēlēs savu pirmo uzvaru turnīrā izcīnīja Paņevežas ''Lietkabelis'', kas savā laukumā ar 80:73 pārspēja Antverpenas ''Telenet Giants''. C grupas citā spēlē Krasnodaras ''Lokomotiv'' ar 76:61 bija pārāki pār Andoras ''Morabanc''.

C grupā Paņevežas ''Lietkabelis'' svinēja pirmo uzvaru četrās spēlēs, savā laukumā ar 80:73 pārspējot ''Telent Giants'' no Beļģijas. Visa spēle pagāja līdzīgā cīņā, izšķirošajiem notikumiem ritot pēdējās minūtēs. Pirms pēdējām desmit minūtēm ''Lietkabelis'' bija divu punktu pārsvars, ko saspringtā cīņā izdevās noturēt un svinēt pirmo panākumu ar 80:73. Šī bija pirmā ''Lietkabelis'' uzvara četrās spēlēs un C grupas tabulā komanda ieņem piekto vietu sešu komandu vidū.

Citās C grupas spēlēs Krasnodaras ''Lokomotiv'' ar 76:61 pieveica Andoras ''Morabanc''. Pamatus uzvarai ''Lokomotiv'' ielika pirmajā puslaikā, to uzvarot ar 37:27. Otrajā puslaikā ''Morabanc'' centās lauzt spēles gaitu, bet nesekmīgi un mājinieki svinēja trešo panākumu četrās spēlēs ar 76:61. Rezultatīvākais ''Lokomotiv'' rindās bija Kevins Hervejs ar 17 gūtiem punktiem, kamēr ''Morabanc'' rindās ar 13 punktiem izcēlās Davids Jelineks. ''Lokomotiv'' tabulā atrodas 3. vietā , bet ''Morabanc'' 4. vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.eurocupbasketball.com/e...