Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Jokerit" divas atceltās spēles pārceltas uz decembri un janvāri

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

"Jokerit" divas atceltās spēles pārceltas uz decembri un janvāri
Jānis Kalniņš (pa labi) un latvieša konkurents par vietu vārtos - Anderss Lindbeks. Foto: Mikko Taipale/jokerit.com

Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku ''Jokerit'', kas nonākšanas karantīnā dēļ izlaida vairākas spēles, divus pārceltos mačus aizvadīs ziemā.

KHL šodien izplatījusi paziņojumu, ka ''Jokerit'' duelis ar Kazaņas ''Ak Bars'' pārcelts uz 14. decembri Kazaņā, savukārt spēle ar Magņitogorskas ''Metallurg'' risināsies pēc gadumijas, 30. janvārī Helsinkos.

Helsinku "Jokerit" 9. septembrī savā laukumā ar 6:0 sagrāva Ņižņekamskas "Neftekhimik", taču nākamajā dienā pārbaudēs Rīgā četriem "Neftekhimik" spēlētājiem tika atklātas pozitīvas Covid-19 analīzes, tādēļ "Jokerit" tika izsludināta karantīna.

Aizvakar tika ziņots, ka latviešu vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētajai komandai atcelti karantīnas noteikumi, līdz ar to somu komanda KHL apritē atgriezīsies piektdien, savā laukumā uzņemot Novosibirskas ''Sibir''. Karantīnas periodā kopā ''Jokerit'' nācās izlaist piecas spēles.

Trīs spēlēs ''Jokerit'' guva divas uzvaras un četrus punktus, bet vienīgais zaudējums komandai tika piešķirts par neierašanos uz sezonas pirmo spēli Minskā. 28 gadus vecais komandas vārtsargs Jānis Kalniņš aizvadījis vienu spēli, atvairot 13 no 14 metieniem komandas uzvarā pār Rīgas ''Dinamo''.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2020/09/21/...