Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Komanda cīnījās varonīgi"

Rolands Eliņš

Ankipāns: "Komanda cīnījās varonīgi"
Ģirts Ankipāns. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

LETA. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" otrdien cīnījās varonīgi, pēc zaudējuma secināja rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Dinamo" otrdien regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 1:2 (0:1, 0:0, 1:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās "Soči" vienībai.

Vārtus rīdzinieku labā guva Aleksandrs Protapovičs, kurš pārtrauca "Dinamo" vairāk nekā 190 minūšu ilgušo "sauso" sēriju.

"Vienādos sastāvos spēle bija līdzīga, bet vairākumā mums neizdevās gūt vārtus. Bija veselu metienu krusa, kuras laikā vārtsargs stāvēja uz galvas. Kaut kur pietrūka aukstasinības. Labi, ka atslēdzām vārtus, un ir pārliecība, ka nākamajā spēlē varam iet pēc uzvaras. Ja vairākas spēles negūst vārtus, tad ir mandrāža. Komanda cīnījās varonīgi, un paldies tai par darbu," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Par labāko rīdzinieku rindās tika atzīts Protapovičs, kuram balvu pasniedza Maira Brieža pretinieks boksa supersērijas finālā Juniers Dortikoss.

Šajā mačā "Dinamo" vārtos atgriezās savainojumu izdziedējušais vārtsargs Aleksanders Salāks.

"Dinamo" ar 33 punktiem 49 spēlēs ir pēdējā līgā. Pirmais astotnieks Rietumos ir jau 23 punktu attālumā, līdz ar to rīdzinieku tikšana Gagarina kausa izcīņā ir tikai teorētiska. Savukārt "Soči" Rietumos ar 48 punktiem 50 mačos ir devītā.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2020-01-21 22:41, pirms 4 gadiem
Šamais laikam pilnīgi pazaudējies un neapjēdz, ka ar katru spēli paliek par aizvien lielāku apsmieklu.. tā uzvēdība beigās.. vienkārši nožēlojami..

  +1 [+] [-]

, 2020-01-21 23:24, pirms 4 gadiem
Piekrītu
Beigās uzvedās kā apbižots puika
Bet iemesla tad nebija!

     [+] [-]

, 2020-01-21 23:38, pirms 4 gadiem
Nu, tā uzreiz nepateiksi, ka iemesla nebija. Pretinieks Sotnieku ķeksēja, tāpēc šamais arī nokrita, zaudēja ripu, un tas ielaistais gols radās. Tur bija uz robežas, drīzāk bija sods nekā nebija. Ja pretinieks nebūtu ķeksējis, Soča varēja iedot piespēli un mūsējie izietu divatā pret Naļimovu. Bet te sanāca pretēji... Tādos brīžos daudzreiz visu izšķir sīkumi. Arī noteikumos, ja nemaldos, nav punkta, kas paredzētu trenera Challenge par pārkāpuma esamību, pat ja tā rezultātā zaudēti izšķirošie vārti. Un tāpēc šādi zāģi
zaudētājiem ir ļoti sāpīgi. Neesmu Ankipāna fans, tieši otrādi, bet šajā situācijā varu viņu saprast.

     [+] [-]

, 2020-01-22 00:04, pirms 4 gadiem
denebs rakstīja: Nu, tā uzreiz nepateiksi, ka iemesla nebija. Pretinieks Sotnieku ķeksēja, tāpēc šamais arī nokrita, zaudēja ripu, un tas ielaistais gols radās. Tur bija uz robežas, drīzāk bija sods nekā nebija. Ja pretinieks nebūtu ķeksējis, Soča varēja iedot piespēli un mūsējie izietu divatā pret Naļimovu. Bet te sanāca pretēji... Tādos brīžos daudzreiz visu izšķir sīkumi. Arī noteikumos, ja nemaldos, nav punkta, kas paredzētu trenera Challenge par pārkāpuma esamību, pat ja tā rezultātā zaudēti izšķirošie vārti. Un tāpēc šādi zāģi
zaudētājiem ir ļoti sāpīgi. Neesmu Ankipāna fans, tieši otrādi, bet šajā situācijā varu viņu saprast.
Nu, bet par to arī runa, ka, ja netika fiksēts pārkāpums, tad pārējais ir lirika.. un Soĉa drusku pietēloja..

     [+] [-]

, 2020-01-22 01:49, pirms 4 gadiem
Par tēlošanu nepiekrītu. Ja mēģina tieši to saskatīt, varbūt mazliet līdzīgi šķiet, bet, manuprāt, viņš saprata situācijas bīstamību un par katru cenu stiepās uz priekšu, lai izmestu ripu tālāk, iedotu piespēli... Bet neizdevās, jo pretinieks ķeksēja, tāpēc arī viņa kritiens tāds samocīts izskatījās. Un te nu tiesnesim bija jāizšķiras - bija pārkāpums vai nē. Žēl, ka šādi momenti netiek caurskatīti. Futbolā VAR nereti atceļ golu, ja pirms tam bijis kaut vai neliels noteikumu pārkāpums cīņā par bumbu vai vispār.

     [+] [-]

, 2020-01-22 01:59, pirms 4 gadiem
Ja viņš būtu saskatījis bīstamību, tad būtu piesedzis ar korpusu un nedotu diagonālo piespēli, bet gan pa bortu, jo tāpat būtu izgājiens 2:1

     [+] [-]

, 2020-01-22 04:14, pirms 4 gadiem
Viņš bija ļoti nepateicīgā situācijā, jo nevarēja brīvi darīt, ko gribētu, mēģināja darīt, ko var