Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Savainotā Gazola vietā "Spurs" piesaista veterānu Entoniju

Andrejs Siliņš

Savainotā Gazola vietā "Spurs" piesaista veterānu Entoniju
Džoels Entonijs
Foto: AFP/Scanpix

Pēc spāņu basketbolista Pau Gazola savainojuma gūšanas Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" kluba vadība nolēmusi noslēgt īstermiņa līgumu ar veterānu Džoelu Entoniju.

Gazols guva pirksta savainojumu komandas pēdējā spēlē un jau pārcietis operāciju. Paredzams, ka Sanantonio vienībai varētu nākties iztikt bez Gazola pat četras nedēļas. Līdz ar to garajā galā bija palikuši vien četri spēlētāji - Lamarkuss Oldridžs, Deivids Lī, Dāvis Bertāns un Diveins Dedmons.

Klubs nolēmis parakstīt desmit dienu līgumu ar 34 gadus veco centru Džoelu Entoniju, kurš jau septembrī bija ar komandu pirmssezonā, taču nespēja iekļūt pieteikumā sezonai. 206 centimetrus garais Entonijs NBA pavadījis deviņas sezonas, vidēji 14,7 minūtēs gūstot 2,2 punktus un izcīnot 2,8 atlēkušās bumbas.

Pirms šīs sezonas Entonijs piedalījās sešās pārbaudes spēlēs un vidēji guva 4,2 punktus.

Pēc pirmā desmit dienu līguma klubam būs iespēja piedāvāt spēlētājam vēl vienu tādu pašu līgumu. Ja klubs vēlēsies spēlētāju paturēt arī pēc otrā līguma termiņa beigām, tad obligāti būs jāparaksta garantētais līgums līdz sezonas beigām.

"Spurs" nākamo spēli aizvadīs jau šonakt, kad izbraukumā tiksies ar čempioni Klīvlendas "Cavaliers". Sākums pulksten 3:30 pēc Latvijas laika.

  +2 [+] [-]

, 2017-01-22 00:00, pirms 7 gadiem
Rakstaa aizmirsts pieminet,ka vins ir 2x NBA cempions.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-01-22 01:20, pirms 7 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Būt Andri paņēmuši, vai ta sliktāks par so bij? Pat 10x labāks.
Adris tachu tagad maaju celj,drosi vien buuvdarbos liidz ausiim un nav laika par basketbolu domaat. Visdriizaak nopietni speeleejam Andri vairs neredzeesim. Tomer profesionaalais sports prasa veseliibu un prieks kam sevi njemt un izdziit,ka viss tachu ir labai dziivei nodrosinaats. Kaut gan teoreetiskas iespeejas jau vienmeer pastaav.