Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Tamanes jaunākā māsa atteikusies no darba Eirolīgas klubā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Tamanes jaunākā māsa atteikusies no darba Eirolīgas klubā
Anita Teilāne pagriež muguru Sopronai
Foto: wb-sopron.com

Anita Teilāne sezonas turpinājumā vairs nespēlēs Eirolīgas klubā Sopronas "UNIQA Euroleasing", spēlētāja saņēmusi piedāvājumu no citas komandas, informē ungāru klubs.

Spēlētājas loma šajā komandā bija salīdzinoši neliela. Eirolīgā viņa tika spēlēt tikai 50 % no mačiem, laukumā pavadīja vidēji 12,5 minūtes, caurmērā gūstot 1,5 punktus un izcīnot 2,0 atlēkušās bumbas. Ungārijas līgā spēlēja vidēji 16,5 minūtes, caurmērā tiekot pie 4,5 punktiem un 4,6 atlēkušajām bumbām. "UNIQA Euroleasing" ir Ungārijas līgas līdervienība, savukārt Eirolīgā pretinieces krietni nopietnākas, tāpēc tur komandai tik labi nesekmējas.

Savā paziņojumā ungāru klubs norāda, ka pēc Ziemassvētku pārtraukuma Teilāne šajā komandā vairs neatgriezīsies. Spēlētāja lūgusi atbrīvot viņu no noslēgtā kontrakta, jo esot saņēmusi piedāvājumu no citas komandas ārpus Ungārijas. Savukārt tikmēr "UNIQA Euroleasing" neliks spēlētājas ceļā šķēršļus un novēl viņai veiksmi turpmākajā karjerā.

Kā jau ziņots, aizvadītajā vasarā Zanes Tamanes divus gadus jaunākā māsa atteicās no aicinājuma kandidēt uz vietu Latvijas izlasē, aizbildinoties ar aizņemtību un veselības problēmām. Pēc ļoti veiksmīgās iepriekšējās klubu sezonas viņa saņēma vilinošu piedāvājumu no Eirolīgas kluba "UNIQA Euroleasing", tomēr tur nācās saskarties ar mazu spēles laiku un nelielu lomu komandā.

Izmantotie resursi:
wb-sopron.com

  +1 [+] [-]

, 2012-12-20 16:49, pirms 11 gadiem
pareizi , nav ko uz benjkja sedet...
labak drusku vajaks klubs , bet vismaz tu dari to kas tev patik - spele basiti