Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Babkinas iepriekšējā kluba prezidents noliedz finanšu problēmas

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Babkinas iepriekšējā kluba prezidents noliedz finanšu problēmas
Elīna Babkina un Dita Krūmberga pēc zaudējuma olimpiskajās spēlēs 2008
Foto: AP / Scanpix

Saskaņā ar izskanējušo informāciju, Eirolīgas "CSM Targoviste" basketboliste Elīna Babkina un vēl vairākas spēlētājas gadu mijā pameta šo komandu dēļ tās finanšu problēmām. Jaunajā gadā rumāņu kluba goda prezidents paziņojis, ka informācija par ekonomiskajām grūtībām bijuši melīgi izdomājumi, to apliecinot ar vairāku citu augsta līmeņa spēlētāju nolīgšanu.

Rumānijas "CSM Targoviste" kluba goda prezidents Gabriels Boriga pēc jaunā gada pirmā treniņa teica sekojošo: "Galvenais treneris Georgs Dikeulaks ar mums ir no rudens, un vismaz no mūsu puses nekad nav ticis skatīts jautājums par atvadīšanos no viņa. Bija interesanti skatīties, cik tālu var izplatīties ļaunums, baumas un izdomājumi, kas eksistēja tikai dažu prātos. Diemžēl atklāju, ka Rumānijas spēcīgākajam klubam, kas spēlē augstākajā līmenī Eiropā, ir tik stulbi ienaidnieki, un es nesaprotu, kāpēc… Es nerunāju par pretiniekiem Eirolīgā, runāju par kluba ienaidniekiem, kuri ir šeit - Targovistē. Godīgi sakot, es izjūtu riebumu pret cilvēkiem, kuri izgudroja šīs baumas. Informācija par mūsu kluba iekšējiem konfliktiem un finanšu problēmām patiesībā ir pilnīgas muļķības. Nesaprotu, kā var apliet ar netīrumiem labāko klubu Rumānijas vēsturē, turklāt bez jebkādiem argumentiem un oficiālas informācijas! Skumji, bet tā tas notika. Es vēlos izbeigt šo tēmu. Mūsu komanda ir vienota un profesionāla, mērķi nav mainījušies. Starptautiskais mērķis jau sasniegts - trīs uzvaras Eirolīgā ir rezultāts, kuru jebkurai Rumānijas komandai būs grūti pārspēt tuvāko 10 gadu laikā. Iekšēji mēs gribam uzvarēt katrā mačā, viss notiek saskaņā ar grafiku."

Gadu mijā rumāņu komandu pametušas trīs viesspēlētājas, kurām beidzies kontrakta termiņš, un divas viesspēlētājas (tostarp Babkina), kuras vienojušās ar klubu par līguma izbeigšanu. Viņu vietā nolīgtas trīs amerikāņu basketbolistes, un tiek meklētas vēl kādas spēlētājas.

Tikmēr mūsu Babkina atradusi jaunu darbavietu citā Eirolīgas klubā - Čehijas "USK Praha". Šajā klubā pirmā un otrā numura pozīcijās ir pa divām augsta līmeņa spēlētājām, līdz ar to jaunpienācējai nebūs viegli izkarot apmierinošu spēles laiku, it sevišķi Eirolīgā. Tiek plānots, ka Babkinas pirmā spēle Čehijas līgā būs 12. janvārī.

Izmantotie resursi:
fibaeurope.com
baskettgv.ro

     [+] [-]

, 2013-01-04 13:47, pirms 11 gadiem
tad kurš melo - Babkina?

     [+] [-]

, 2013-01-04 13:50, pirms 11 gadiem
pitonsxxl rakstīja: tad kurš melo - Babkina?
ienaidnieki Turkuvistē savērpa politiskās intrigas, Elīna kļuva par upuri....

  +1 [+] [-]

, 2013-01-04 13:55, pirms 11 gadiem
nost ar čigānu politiku, veiksmi Čehijā!

  +1 [+] [-]

, 2013-01-04 19:10, pirms 11 gadiem
babkina izlasē spēlēs?