Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins vārtos pret ''Predators'', Girgensonam mačs pret ''Flames''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Merzļikins vārtos pret ''Predators'', Girgensonam mačs pret ''Flames''
Elvis Merzļikins. Foto: AFP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Elvis Merzļikins un Kolumbusas ''Blue Jackets'' aizvadīs mājas spēli pret Nešvilas ''Predators'', Pitsburgas ''Penguins'' uzņems Losandželosas ''Kings'', Teodora Bļugera arī šo maču izlaižot, bet Zemgus Girgensons un Bufalo ''Sabres'' viesosies Kanādā pie Kalgari ''Flames''. Kolumbusas un Pitsburgas komandas spēles sāks pulksten 2:00, bet Bufalo vienības mača sākums paredzēts pulksten 4:30. Tiešraides ''Viaplay'' platformā.

• Nacionālajā hokeja līgā (NHL) naktī uz piektdienu tiks aizvadītas 12 spēles, tajās piedaloties Elvja Merzļikina, Teodora Bļugera un Zemgus Girgensona pārstāvētajām komandām.

• Latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins naktī uz piektdienu sargās Kolumbusas ''Blue Jackets'' vārtus mājas spēlē pret Nešvilas ''Predators''. Mača sākums pulksten 2:00 pēc Latvijas laika.

• Merzļikinam tā būs trešā spēle šajā sezonā. Pirmajā mačā latvietis nepiedalījās slimības dēļ, bet otrajā spēlē atgriezās uz Kolumbusas vienības soliņa, laukumā nedodoties. Trešajā spēlē Elvis atvairīja 20 metienus zaudējumā ar 2:5 pret Sentluisas ''Blues'', savukārt iepriekšējā mačā latvietis kaldināja ''Blue Jackets'' uzvaru pagarinājumā pār ''Canucks'' ar 4:3, atvairot 32 vankūveriešu raidījumus.

• Breda Lārsena vadītā Kolumbusas vienība četrās aizvadītajās spēlēs guvusi deviņus vārtus, ielaidusi 17 un izcīnījusi divus punktus, atrodoties pēdējā pozīcijā Austrumu konferencē. ''Predators'' piecās spēlēs sakrājusi piecus punktus un ieņem sesto vietu Rietumos.

• Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas ''Penguins'' pulksten 2:00 pēc Latvijas laika uzņems Losandželosas ''Kings'' hokejistus. Latvietis arī šajā spēlē uz ledus nedosies.

• ''Penguins'' sezonu sākusi ar divām uzvarām pret Tampabejas ''Lightning'' un Arizonas ''Coyotes'' ar 6:2 un neveiksmi pagarinājumā viesos pret Monreālas ''Canadiens'' – 2:3. Nākamā pretiniece ''Kings'', savukārt, sezonas ievadā piedzīvoja divus zaudējumus, bet turpinājumā tikusi pie trīs panākumiem – pamatlaikā pret ''Wild'', pagarinājumā pār ''Red Wings'' un bullīšos pret ''Predators''.

Pingvīni ar pieciem punktiem ir sestajā vietā Austrumos, bet ''Kings'' ar sešiem punktiem atrodas ceturtajā pozīcijā Rietumos.

• Divarpus stundas vēlāk (pulksten 4:30) Kalgari Zemgus Girgensons un Bufalo ''Sabres'' sāks maču pret vietējo ''Flames'' vienību.

• ''Sabres'' sezonu sākuši gana sekmīgi, svinot divas uzvaras pamatlaikā trīs mačos. Vienīgā neveiksme līdz šim piedzīvota svētdienas agrajā mačā pret Rūdolfa Balcera ''Panthers'' ar 3:4.

• ''Flames'' zaudējuma garšu vēl nav izjutusi, svinot trīs uzvaras spraigās spēlēs – 5:3 pret ''Avalanche'', 4:3 pret ''Oilers'' un 3:2 pret ''Golden Knights''.

NHL spēles

LaiksSpēleLaiksSpēle
2:00Bruins – Ducks2:00Blue Jackets – Predators
2:00Canadiens – Coyotes2:00Rangers – Sharks
2:00Senators – Capitals2:00Penguins – Kings
2:00Maple Leafs – Stars2:30Islanders – Devils
3:00Wild – Canucks4:00Oilers – Hurricanes
4:30Flames – Sabres5:00Golden Knights – Jets

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay"platformā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  -3 [+] [-]

, 2022-10-20 18:31, pirms gada
Elvim 98.3% atvairitie
Zirgam 2+2

     [+] [-]

, 2022-10-20 19:00, pirms gada
Kolumbusas aizsardzība var ļaut Preds uzlabot statistiku. Pagaidām sezonas ievadā vājš uzbrukums (2.4 vidēji iemet spēlē 28. vieta līgā), 24. vieta līgā pēc metienu skaita -28.8 metieni spēlē un 2. vājākais vairākums 4.8% (uzmianam nu, kura ir vienīgā komandu, kura ir vājāka ar 0?)
Kamēr Kolumbusa var atkal lepoties ar to, ka ir viduvējs mazākums (19. vieta, 80%), un pa viņu vārtiem katru maču 35.5 metieni (5. vieta līgā) Un pat neskaoties ciparus - turpinās pērnā sezona ar regulāru palaišanu 1vs1 2vs1, apstāšanās savā zonā un citas problēmas, kas sekmē pretiniekam mest daudz un no labām pozīcijām. Ja Elvis nerādīs brīnumus, Nešvila pēc šodienas uzbrukumā izskatīsies krietni labāk, kā pirmajos 5 mačos.

Sābriem gan vēl sūdīgāk ar to metienu atļaušanu pa saviem vārtiem.. 40+ metieni, tā jau ir katastrofa. Protams, tikai 3 mači, bet tāpat. Ja grib par kaut ko sapņot - nedrīkst noraidīties un jākaplē aizsardzībā centīgāk

     [+] [-]

, 2022-10-20 19:18, pirms gada
''Sabres'' sezonu sākuši gana sekmīgi, svinot divas uzvaras pamatlaikā trīs mačos. Vienīgā neveiksme līdz šim piedzīvota svētdienas agrajā mačā pret Rūdolfa Balcera ''Panthers'' ar 3:4.

Pērn,ja atmiņa neviļ,sāka vēl veiksmīgāk.Ar trijām uzvarām,bet pēc desmit aizvadītām spēlēm,jau neatradās plova zonā un tā arī līdz regulārā čempionāta beigām tur neatgriezās.Redzēs kā būs šosezon?

     [+] [-]

, 2022-10-20 19:43, pirms gada
garlaicība un sausums no ekspertiem

     [+] [-]

, 2022-10-20 22:02, pirms gada
Domāju, būs stabili 3 ripas vārtos...

     [+] [-]

, 2022-10-21 06:01, pirms gada
minka1994 rakstīja: Domāju, būs stabili 3 ripas vārtos...
Uzminēji

     [+] [-]

, 2022-10-21 06:03, pirms gada
alguns rakstīja: ''Sabres'' sezonu sākuši gana sekmīgi, svinot divas uzvaras pamatlaikā trīs mačos. Vienīgā neveiksme līdz šim piedzīvota svētdienas agrajā mačā pret Rūdolfa Balcera ''Panthers'' ar 3:4.

Pērn,ja atmiņa neviļ,sāka vēl veiksmīgāk.Ar trijām uzvarām,bet pēc desmit aizvadītām spēlēm,jau neatradās plova zonā un tā arī līdz regulārā čempionāta beigām tur neatgriezās.Redzēs kā būs šosezon?
Šogad lieliskā formā ir Sabres līderis Zemgus
Ja Zemgus savāks individuāli 100 pts, tad Sabres būs playoff