Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Latvijas R15 izlase nespēs ierasties Moldovā, pārceļ EČ Konferences divīzijas maču

Latvijas R15 izlase nespēs ierasties Moldovā, pārceļ EČ Konferences divīzijas maču
Latvijas izlase regbijā-15. Foto: LRF

LETA. Latvijas vīriešu regbija-15 izlases spēle pret Moldovu, kas bija paredzēta 29.oktobrī, tika pārcelta, vēsta Latvijas Regbija federācija (LRF).

Jau ziņots, ka Latvijas regbistiem pirmais mačs 2022./2023. gada Eiropas čempionāta "Conference 1" Ziemeļu divīzijas ietvaros būtu jāaizvada 22. oktobrī savā laukumā, tomēr Luksemburgas komanda laikus ziņojusi, ka nespēs ierasties un Eiropas Regbija federācija ("Rugby Europe") izrādījusi pretimnākšanu un ļāvusi maču pārcelt.

Savukārt izbraukumā paredzētā spēle pret Moldovu tika pārcelta pēc Latvijas iniciatīvas. Eiropas Regbija federācija arī šoreiz bija gana pretīmnākoša un pārcēla arī šo maču. Tā kā abas rudenī paredzētās spēles nenotiks, Latvijas izlase nākamos mačus aizvadīs tikai 2023. gada pavasarī.

Ziemeļu divīzijas grupā bez Latvijas, Moldovas un Luksemburgas izlasēm ir arī Čehija un Ungārija, kas savstarpējo maču jau aizvadījušas.

Čehija 8. oktobrī viesos ungārus apspēlēja ar 41:21.

Latvijas izlasei nākamais mačs pašlaik paredzēts nākamā gada 29. aprīlī savā laukumā tieši pret Čehiju.

Izmantotie resursi:
LETA


Foto: RK "Livonia".

"Baltic XL/Livonia" rekordliela "sausā" uzvara pār "Lāčiem/MŪKU SALU"

Vakar vakarā Latvijas regbija-15 čempionātu uzsāka vicečempioni “Baltic XL/Livonia”, kas savā laukumā lieliskajā Upesciema stadionā uzņēma Rāmavas “Lāčus/MŪKU SALU”, svinot rekordlielu “sauso” uzvaru ar 138:0.
"Fēnikss" (zaļā forma) pret "Eži". Foto: Zigismunds Zālmanis.

Ļoti spraigā un dzelteno kartīšu bagātā spēlē regbijā "Eži" uzvar "Fēniksu"

Pagājušajā nedēļas nogalē Valmierā Latvijas čempionātā regbijā-15 vīriešiem ļoti spraigā un dzelteno kartīšu bagātā spēlē mājinieki “Fēnikss” ar 15:19 piekāpās “Ežiem”, kuri izcīnīja pirmo uzvaru.
RK "Livonia" komanda Šauļu turnīrā. Foto: RK "Livonia".

"Livonia" uzvar Latvijas komandu derbijā un Šauļos regbijā-7 izcīna 5. vietu

RK “Livonia” pārliecinoši pārspēja RK “Miesnieki” spēlē par piekto vietu un kā piektā labākā komanda noslēdza ikgadējo un spēcīgo starptautisko regbija-7 turnīru Lietuvas pilsētā Šauļos.