Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugers "Canucks" nometnes otrajā dienā atgriežas uz ledus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bļugers "Canucks" nometnes otrajā dienā atgriežas uz ledus
Teodors Bļugers. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" treniņnometnes otrajā dienā uz ledus kāpis arī latviešu centra uzbrucējs Teodors Bļugers, tiesa, darbojoties kreklā, kas liedz iesaistīties fiziskās divcīņās.

Vankūveras "Canucks" gatavošanos jaunajai NHL sezonai, kas startēs 4. oktobrī, sāka ceturtdien. Pirmajā dienā iztrūka vairāku pamatsastāva hokejistu, ieskaitot Teodoru Bļugeru, kuram starpsezonā veikta neliela ķirurģiska iejaukšanās.

Bļugers šodien kāpa uz ledus, bet darbojās atsevišķi no divām lielajām grupām un slidoja kreklā, kas liedz pret viņu izpildīt spēka spēli. Centra uzbrucējam tika veikta ķermeņa lejasdaļas operācija.

Iepriekšējā sezona Bļugeram bija pirmā Vankūverā. 30 gadus vecais hokejists 68 spēlēs izcēlās ar sešiem vārtiem un 28 punktiem, bet 13 izslēgšanas cīņās pievienoja divas rezultatīvas piespēles. Vasarā Bļugers uz divām sezonām pagarināja līgumu ar "Canucks".