Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" snaiperis Heriss pametis NBA burbuli

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Nets" snaiperis Heriss pametis NBA burbuli
Džo Heriss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Bruklinas "Nets" uzbrucējs Džo Heriss pametis Orlando burbuli. Viņa atgriešanās būs iespējama tikai gadījumā, ja sērija pret Toronto "Raptors" ievilksies.

Trešdienas vakarā Bruklinas "Nets" pirmās kārtas sērijā nonāca iedzinējos ar 0-2. Džo Heriss izcēlās ar 14 punktiem un 15 atlēkušajām bumbām, bet neilgi pēc tam atstāja Orlando izveidoto burbuli. Prom došanās iemesls nav saistīts ar viņa veselību.

Tiek vēstīts, ka, ņemot vērā Herisa iemeslus, viņa atgriešanās laukumā būs iespējama tikai tad, ja "Nets" un "Raptors" sērija nonāks vismaz līdz sestajai un septītajai spēlei. Pirms tam basketbolistam būs jāsēž karantīnā, kā arī jātiek pie negatīvām Covid-19 analīzēm.

Regulārajā sezonā Heriss piedalījās 69 spēlēs, visas sākot starta pieciniekā. Viņš atzīmējās ar vidēji 14,5 punktiem, 4,3 atlēkušajām bumbām un 2,1 rezultatīvu piespēli. Heriss tālmetienus realizēja ar 42,4% precizitāti, un 2019. gadā viņš uzvarēja Zvaigžņu spēles tālmetienu konkursā.

     [+] [-]

, 2020-08-20 16:41, pirms 4 gadiem
Nesaprotu kāpēc vispār viņš tur atrodās. Komanda ne par ko necīnās. Jāgatavojās nākamajam līgumam, nevis jāriskē ar traumu. Lai spēlē TLC, Džonsons un vispār nesaprotu kāpēc Musa tik maz spēlē!? Nākotnes spēlētājs no 1.k drafta, bet Nets viņu vnk marinē savās trenniņspēlēs. Tāpat kā AP Wizardos.

     [+] [-]

, 2020-08-20 17:27, pirms 4 gadiem
Žēl, ka es tā nevarētu darīt, ķip mēneša pēdējā nedēļā paziņot, ka nebūšu darbā, lai citi paveic manus pienākumus.....

     [+] [-]

, 2020-08-20 17:54, pirms 4 gadiem
wizinjsh rakstīja: Žēl, ka es tā nevarētu darīt, ķip mēneša pēdējā nedēļā paziņot, ka nebūšu darbā, lai citi paveic manus pienākumus.....
Tāpēc, ka tu neesi vērtīgs darbinieks. Viegli aizstājams.

     [+] [-]

, 2020-08-20 18:02, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Nesaprotu kāpēc vispār viņš tur atrodās. Komanda ne par ko necīnās. Jāgatavojās nākamajam līgumam, nevis jāriskē ar traumu. Lai spēlē TLC, Džonsons un vispār nesaprotu kāpēc Musa tik maz spēlē!? Nākotnes spēlētājs no 1.k drafta, bet Nets viņu vnk marinē savās trenniņspēlēs. Tāpat kā AP Wizardos.
Otrs Leverts, tikai balts. Leverts pie saviem neskaitāmiem izmestiem metieniem vismaz par piespēlēm neaizmirst, atšķirībā no Musas. Un Musam nav tik milzīgs līgums, ko jāatstrādā.

     [+] [-]

, 2020-08-20 18:16, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Tāpēc, ka tu neesi vērtīgs darbinieks. Viegli aizstājams.
Šitajā gadījumā visus šos (ieskaitot DB) glābj fakts, ka līga atļāva izvēlēties vai spēlēt vai nē. Citos gadījumos diez vai ļautu kādam sēdēt malā pēdējās spēles, jo tev ķipa būs jauns līgums (ko, iespējams, BKN nevarēs atļauties viņam iedot). Komandai nu nekāda interese no tā. It sevišķi, ja esi PO. Ok, tur zāģis gandrīz garantēts, bet vnk aizbēgt no komandas.... nu kaut kā jocīgi.