Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" sastāvu gaida lielas pārmaiņas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Clippers" sastāvu gaida lielas pārmaiņas
Pols Džordžs un Kavai Lenards. Foto: AP/Scanpix

Vārdā nenosaukts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Losandželosas "Clippers" pietuvināts avots atklājis, ka pagājušās sezonas "play-off" turnīrā izgāšanos piedzīvojušās vienības sastāvā briestot lielas pārmaiņas, vēsta Ziemeļamerikas medijs "The Athletic".

""Clippers" gatavojas pašreizējā sastāva pārbūvēšanai. No komandas iekšienes dzirdēju, ka klubs vēloties izjaukt esošo sastāvu un veikt lielas pārmaiņas," medijiem atklājis avots. Kā zināms, tad Losandželosas otrā spēcīgākā komanda zvaigznes Kavai Lenardu un Polu Džordžu sastāvam piesaistīja tikai pagājušajā vasarā, tādējādi izvirzot mērķi jau šogad uzvarēt NBA čempionātā.

Tomēr mērķa izpilde sabruka kā kāršu namiņš jau izslēgšanas spēļu ceturtdaļfinālā. Pēc veiksmīgas regulārās sezonas, kurā "Clippers" ar bilanci 49-23 finišēja otrajā vietā Rietumu konferencē, "play-off" pirmajā kārtā losandželosieši ar grūtībām sērijā ar 4-2 apspēlēja Dalasas "Mavericks", kam vairākās spēlēs nācās iztikt bez savainotā Kristapa Porziņģa. Ceturtdaļfinālā "Clippers" sērijā pret Denveras "Nuggets" ieguva šķietami drošu 3-1 vadību, taču tad divos mačos pēc kārtas izlaida lielu pārsvaru, sērijai nonākot līdz septītajam mačam. Tajā "Nuggets" triumfēja ar 104:89.

Zināms, ka daži "Clippers" basketbolisti sezonas gaitā neesot bijuši apmierināti ar vienības superzvaigznei Kavai Lenardam atvēlēto "īpašo attieksmi". Jāpiebilst, ka pēc izstāšanās no "play-off" klubs atteicās no pieredzējušā trenera Doka Riversa pakalpojumiem, viņa amatu pēcāk ieņemot Taironam Lū.

Izmantotie resursi:
https://fadeawayworld.net/2020/10/2...

  +7 [+] [-]

, 2020-10-22 18:11, pirms 4 gadiem
Nu super raksts.... kas vispār ir pateikts? Viena tante teica.

  +2 [+] [-]

, 2020-10-22 18:30, pirms 4 gadiem
švaks raksts. Bija jāpieliek Kavai un PG individuālā statistika, lai vēl 2-3 rindkopas sanāk. Bet ok, tas prasītu papildu 5min, nevar prasīt kapeiku pisējiņiem.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-22 18:41, pirms 4 gadiem
Tā būtu tik dumja ideja.. Pirmajā gadā nav viegli vinnēt, īpaši,ja PG izlaiž tik daudz no sezonas! Tak skaidrs,ka šis ir monstruāls sastāvs un otrajā gadā viņi būs gatavāki

  -1 [+] [-]

, 2020-10-22 19:16, pirms 4 gadiem
Clippers un Suns vareetu buut ieintereseeti apmainiit Rubio un Beverley, jo vinjiem vajag sakaartot speeli uzbrukumaa. Vai arii sign & trade ar Hornets, apmainot Harell pret Rozier. Varbuut Bulls ir gatavi mainiit Dunn pret Pat Bev, lai vareetu izveidot jaunu kultuuru klubaa un ir speeleetaajs, kursh var visus uzkurinaat.

  -2 [+] [-]

, 2020-10-22 19:46, pirms 4 gadiem
PG pret CP+ kādu centru savāc un ir reāli paņemt!
CP cerība uz titulu, Kawhi blakus saspēlnieks!

     [+] [-]

, 2020-10-23 09:57, pirms 4 gadiem
Skaidrs, ka kaut kas ir jādara. Tā doma dažiem, ka sastāvs ir monstruāls un tagad tikai jaunais trenneris visu sakārtos ir dumja. Spēlētāji, kurus labprāt mainītu prom ir Lū (jo skaidri redzms, ka viņš ir palaidies un basketbols tik daudz vairs neinteresē), Beverlijs (jo parasti maina PG pret PG un viņiem tiešām vajag tādu spēlētāju kā Rubio, tikai Suns viņu nedos), Ģordžu (jo būsim atklāti, viņš ir pārvērtēts un psiholoģiski vājš, kurš play-offos pazūd pilnīgi vienmēr) un Protams Harells, kurš neatbilst mūsdienu Centra prototipam un LAC nevajadzētu maksāt tik daudz cik viņš gribēs. Tāpēc man patīk tā Hanteles sign & trade ideja ar Hornets, apmainot Harell pret Rozier (vai kāda līdzīga maiņa). Vēl piemēram Harell pret Dramond. Harell pret Aldridž vai Harell pret Rendl. Bet skaidrs ir viens - jāspridzina gaisā. Visi to saprot. Es nemainītu prom tikai 3 spēlētājus - Lenardu, Zub un Shamet.