Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

''Dinamo'' pret Minsku pēdējā pārbaude pirms jaunās sezonas

Krišs Upenieks

''Dinamo'' pret Minsku pēdējā pārbaude pirms jaunās sezonas
Tims Sestito spēlē pret Minskas ''Dinamo''
Foto: Vladislavs Proškins/f64

Kontinentālās hokeja līgas klubam Rīgas ''Dinamo'' šovakar pulksten 19:30 paredzēta pēdējā pārbaudes spēle pirms jaunās sezonas. ''Latvijas dzelzceļa kausa'' izcīņas ietvaros spēlē par trešo vietu ''Arēnā Rīga'' mūsējie otro reizi turnīra ietvaros spēkosies ar Minskas ''Dinamo''. Tiešraide kanālā TV6.

Ja pagājušajā gadā KHL sezonas sākumu komandas sagaidīja septembra pirmajā nedēļā, tad šogad tas paredzēts jau 25. augustā. Skaidrs, ka tas ietekmēja arī sagatavošanās procesu, jo treniņi bija jāsāk ātrāk nekā iepriekš. Kā pēc viena no ledus treniņiem atzīmēja komandas kapteinis Lauris Dārziņš, tad šogad, ņemot vērā, ka spēlēts arī pasaules čempionātā, laika atpūtai praktiski nebijis. Mainījies komandā ir arī treneru korpuss, ieskaitot fiziskās sagatavotības treneri, taču kopumā gatavošanās gaitā komandā valdīja labs noskaņojums.

Pirmo pārbaudes spēli ''Dinamo'' aizvadīja 24. jūlijā Valmierā, bet kopumā nospēlētas jau astoņas spēles. Četrās spēlēs ''Dinamo'' uzvarējusi pamatlaikā, vienreiz panākums izcīnīts pēcspēles metienos, bet trīs spēlēs atzīts pretinieku pārākums, no kurām divi gadījumi bija ''Latvijas dzelzceļa kausā'', kas liegs rīdziniekiem cīnīties par trofeju. Turnīrā, kurš Rīgā norisinās jau septīto reizi, ''Dinamo'' pēdējo reizi uzvarēja 2012. gadā.

Šogad sākums bija itin daudzsološs - pirmajā spēlē ar 4:3 pieveikta Minskas ''Dinamo'', pēc kā sekoja vēl viena rezultātā līdzīga spēle, taču zaudējums pret pagājušā gada KHL finālisti Kazaņas ''Ak Bars'' (2:3). Pēc viena zaudējuma cerības uz finālu nebija zaudēts. Spēlē pret ''Lokomotiv'' bija jāgūst uzvara. Mūsējie, pateicoties Ginta Meijas precīzam bullītim, prata panākt papildlaiku, bet vēlāk ar 0:2 piekāpās Jaroslavļai pēcspēles metienos, ar ko pirmssezonā ir itin lielas problēmas.

Finālā šovakar 15:30 uz ''Arēna Rīga'' ledus kāps Kazaņas ''Ak bars'' un Jaroslavļas ''Lokomotiv'', bet Rīgas un Minskas ''Dinamo'' spēkosies bronzas mačā pulksten 19:30. Rīdzinieku vienīgā uzvara izcīnīta tieši savstarpējā spēlē, bet baltkrievu klubs trīs punktus prata izcīnīt pret ''Lokomotiv'' (2:1), vēlāk gan piedzīvot turnīra lielāko zaudējumu pret ''Ak Bars'' (1:4). Svētdienas spēlē mājinieki pret Minsku jau pirmajā trešdaļā ieguva 3:0 pārsvaru, vēlāk bijām priekšā arī ar 4:1, taču trešajā periodā viesi divus vārtus atguva, radot arī nelielu intrigu. Mūsējiem toreiz izcēlās Gunārs Skvorcovs, Miķelis Rēdlihs, Ville Leino un Gints Meija.

Ar šīvakara bronzas maču ''Dinamo'' būs noslēgusi deviņu pārbaudes spēļu sēriju. Pirms septembrī gaidāmā Eiropas basketbola čempionāta, kura pirmā posma vienas no grupu spēlēs norisināsies Rīgā, ''Arēnā Rīga'', pirmās divas KHL sezonas spēles aizvadīs ''Dinamo''. 25. augustā rīdzinieki spēkosies ar Kazaņas ''Ak Bars'', bet 27. augustā paredzēta spēle ar Čerepovecas ''Severstaļ''. Abu maču sākumlaiks ierastais - 19:30.

Rīgas ''Dinamo'' pārbaudes spēļu grafiks

DatumsLaiksVietaSpēleRezultāts
24. jūlijs18:30ValmieraRīgas "Dinamo" – Toljati "Lada"3:1
28. jūlijs18:30ValmieraRīgas "Dinamo" – Podoļskas "Vityaz"6:2
30. jūlijs18:30Tukuma ledus halleRīgas "Dinamo" – Novosibirskas "Sibir"3:4
31. jūlijs16:00Inbox.lv ledus halleRīgas "Dinamo" – Novosibirskas "Sibir"3:2 p.m.
3. augusts15:00Volvo ledus halleRīgas "Dinamo" – Podoļskas "Vityaz"2:0
16. augusts19:30Arēna RīgaRīgas "Dinamo" – Minskas "Dinamo"4:3
17. augusts19:30Arēna RīgaRīgas "Dinamo" – Kazaņas "Ak Bars"2:3
19. augusts19:30Arēna RīgaRīgas "Dinamo" – Jaroslavļas "Lokomotiv"2:3 p.m.
20. augusts19:30Arēna RīgaRīgas "Dinamo" – Minskas "Dinamo"
1 2 3 4 5 166 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Banss

  +5 [+] [-]

, 2015-08-20 09:43, pirms 9 gadiem
Šodien par saturīgu sniegumu un uzvaru.
Gaidu uzlabojumus vairākuma izspēlē.

 +10 [+] [-]

, 2015-08-20 09:45, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Dzelzeceļa kausa bronzas medaļas laureāti - skan labi, jācīnās! Un plusojam Funi, kad viņš atkal atvilksies apsaukāties un melot!
Kurš gan būtu to teicis.

  -4 [+] [-]

, 2015-08-20 09:46, pirms 9 gadiem
Manas lūgšanas ir ņemtas vērā un šorīt Rīta Panorāmas sporta ziņās, Dinamo zaudējums bija ziņa Nr.2, nevis ziņa Nr.1.

  +2 [+] [-]

, 2015-08-20 09:55, pirms 9 gadiem
kasagrande rakstīja: Manas lūgšanas ir ņemtas vērā un šorīt Rīta Panorāmas sporta ziņās, Dinamo zaudējums bija ziņa Nr.2, nevis ziņa Nr.1.
Kopš kura laika esi sācis muļķīti mētāt??
Cerams, ka mazais Kulda šodien beidzot tiks laukumā.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-20 09:57, pirms 9 gadiem
purva_velns rakstīja: Kopš kura laika esi sācis muļķīti mētāt??
Mani jau labu laiku kaitina, ka uzvara vai zaudējums, bet ziņa Nr.1 vienmēr par vienu un to pašu - ātri apnīk un apnikums tikai rada papildus vienaldzību. Tā nav muļķība, bet dzīves gudrība

  +8 [+] [-]

, 2015-08-20 09:58, pirms 9 gadiem
Vai kaut kur ir jaunākas ziņas par Bičevski. Pēdējā informācija bija, ka viņš varētu sākt spēlēt uz oktobra beigām. Ceru ka redzēsim šodien Kuldu, gribas vairāk redzēt uz ko viņš ir spējīgs KHL. Locāns vēl vienkārši par zaļu, te vienkārši jāgaida. Vārtos droši vein Sedlačeks (jāiespēlē uz sezonas sākumu). Ēriksons...ja nekļūs labāks, ka tik sezonas gaitā nav jāsāk meklēt cits. Naudas mums maz, bet papildinājumu sezonas laikā uzbrucēju rindās gribētos. Saptrotu,ka šoreiz laikam lielāka nauda izgājusi arī uz Heikilu, Rābi, noteikti Leino, Šucu.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-20 10:14, pirms 9 gadiem
Skatoties šo LDz turnīru, Dinamo komandai vairākums ir pilnīgi nekāds, vakar dienas spēlē komanda pat nevarēja nostāties pretinieku zonā lai varētu sākt izspēlēt vairākumu. Vārtsargs Ēriksons ir ļoti nepārliecinošs, kaut skaitās ka spēlējis AHL un Zviedrijas izlasē. Aizsardzība ar komandai ir ar lieliem caurumiem. Ar šādu spēli kas tiek spēlēta LDz kausā, KHL čempī būs kaudze ar zaudējumiem un varēsim vilkties tabulas apakšā.

  +2 [+] [-]

, 2015-08-20 10:15, pirms 9 gadiem
Vienus vārtus vairākumā pa visu turnīru tomēr vajadzētu iebakstīt!
Līdz LDz kausam iepriekšējās pārbaudes spēlēs tieši vairākumā bija lielākā daļa golu, bet tiklīdz paziņoja, ka speciāli tiek trenēnts vairākums, tā vairs nekas nesanāk. Lielais laukums vainīgs?

  +2 [+] [-]

, 2015-08-20 10:21, pirms 9 gadiem
man patīk kā dažiem ar pāris spēlēm ir skaidrs viss, kas notiks sezonā. nevis iespējams vai varbūt, bet 100% pārliecība. lūdzu māciet mums zemajiem jūsu augstās spējas. *klanos*
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-08-20 10:34, pirms 9 gadiem
arhivs X rakstīja: Šoreiz neredzēšu, būs jāsamierinās ar kvēlāko Dinamo fanu Resnā Putna un Upesdegļa spēles atreferējumiem.
es tomēr paļautos uz Ceprunieka analīzi. Redzēji, vakar viņš, nobāra treneri - nejēga nesaprot, ka šādi spēlējot ar 16 uzbrucējiem reāli izturēs tikai līdz novembrim.
Ceru, ka Heikila to izlasīja!!
Ja nē, ta mums i dziļā pakaļniekā!

  -3 [+] [-]

, 2015-08-20 10:36, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Vai kaut kur ir jaunākas ziņas par Bičevski. Pēdējā informācija bija, ka viņš varētu sākt spēlēt uz oktobra beigām. Ceru ka redzēsim šodien Kuldu, gribas vairāk redzēt uz ko viņš ir spējīgs KHL. Locāns vēl vienkārši par zaļu, te vienkārši jāgaida. Vārtos droši vein Sedlačeks (jāiespēlē uz sezonas sākumu). Ēriksons...ja nekļūs labāks, ka tik sezonas gaitā nav jāsāk meklēt cits. Naudas mums maz, bet papildinājumu sezonas laikā uzbrucēju rindās gribētos. Saptrotu,ka šoreiz laikam lielāka nauda izgājusi arī uz Heikilu, Rābi, noteikti Leino, Šucu.
Vo to es saprotu, īsts Dženeral Menidžeris!!

  +1 [+] [-]

, 2015-08-20 10:42, pirms 9 gadiem
Daņila Fokss rakstīja: Meija un Džerins joprojām skaitās perspektivie un jaunie?
Meija un Džeriņš skaitās stabili un pietiekami pieredzējuši Dinamo un Latvijas izlases spēlētāji. Abiem virs 200 spēlēm KHL un desmitiem spēļu Latvijas izlasē!

  +1 [+] [-]

, 2015-08-20 11:02, pirms 9 gadiem
Dinamo zaudēja Kazaņai un Jaroslavļai kustībā ar ripu,kas liecina arī par fizisko sagatavotību uz doto momentu salīdzinājumā ar AK Bars un Lokomotīvi.Dinamo maiņas veica lielākoties spēlētājam atrodoties aiz saviem vārtiem bez kustības pretstatā pretiniekam ,kas mazina iespējām uzbrukt pretiniekam nesagatavotam.

  +3 [+] [-]

, 2015-08-20 11:43, pirms 9 gadiem
Vakar ne ipasi patika vecakais Redlihs, Sevcenko ari biezi apjuk. Indrasa gajiens pa labo malu ar bremzesanu un meginajumu apgriezties ir tik nodrazts, ka sak likties, ka neka cita vins nemak... Eriksons nu pasvaks, taisa pats bistamus momentus.

Sovakar jaaptur Minskas Canadians pirma maina, tad viss kartiba bus, vairak tur neka nav taja komanda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-20 12:04, pirms 9 gadiem
Daņila Fokss rakstīja: kuros vēl khl klubos viņi būtu spējīgi spēlēt? atbildēšu -nevienā!!!!!šaubos belaru atklātajā čempī spētu regulāri gūt vārtus
Tava atbilde ir mēsla vērta, jo no hokeja tu tāpat neko nejēdz

  +5 [+] [-]

, 2015-08-20 12:04, pirms 9 gadiem
Daņila Fokss rakstīja: kuros vēl khl klubos viņi būtu spējīgi spēlēt? atbildēšu -nevienā!!!!!šaubos belaru atklātajā čempī spētu regulāri gūt vārtus
3-4 maina 80% no visiem KHL klubiem ir apmeram viena limeni. Atskaitot SKA, CSKA un vel paris klubus neviena kluba 3-4 mainas speletaji vairak par 10-15 punktiem sezona nesavac!!! + Dzerins ar Meiju ir pirmie kas mazakuma nak, un spele mazakuma visvairak.

Nekadi monstri vini protams nav, bet svakaki par citu vidusmera klubu 3 mainu/mazakuma kapliem vini tiesam nav.

     [+] [-]

, 2015-08-20 12:05, pirms 9 gadiem
ogreskijs rakstīja: 3-4 maina 80% no visiem KHL klubiem ir apmeram viena limeni. Atskaitot SKA, CSKA un vel paris klubus neviena kluba 3-4 mainas speletaji vairak par 10-15 punktiem sezona nesavac!!! + Dzerins ar Meiju ir pirmie kas mazakuma nak, un spele mazakuma visvairak.

Nekadi monstri vini protams nav, bet svakaki par citu vidusmera klubu 3 mainu/mazakuma kapliem vini tiesam nav.
Ko tu stāsti tam pamuļkim, tāpat viņš neko nejēdz

  +5 [+] [-]

, 2015-08-20 12:09, pirms 9 gadiem
Mr.Eksperts1 rakstīja: es tomēr paļautos uz Ceprunieka analīzi. Redzēji, vakar viņš, nobāra treneri - nejēga nesaprot, ka šādi spēlējot ar 16 uzbrucējiem reāli izturēs tikai līdz novembrim.
Ceru, ka Heikila to izlasīja!!
Ja nē, ta mums i dziļā pakaļniekā!
Nocitē ,kur es nobāru Heikile. Ļoti gaidu citātu, man pašam to gribētos izlasīt.

  -1 [+] [-]

, 2015-08-20 12:12, pirms 9 gadiem
"zolīds" sastāvs rīdzeniekiem - būs arī zolīda vieta Dz.kausā!!

  +2 [+] [-]

, 2015-08-20 12:31, pirms 9 gadiem
Locāns paliks sastāvā ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-08-20 12:47, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Kasagrande atkal Simpsonus nevarēs redzēt

bet nu šodien jāvelta uzvara Minskai, cerams, ka Dinamo Rīgas spēlētāji saprot, ka uzvara ir JĀATDOD! Jo nav labi, ka atbrauc ciemiņi un zaudē.
Būs Imperiona pēcspēles analīze kā arī analīze par turnīru kopumā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-08-20 12:51, pirms 9 gadiem
Daņila Fokss rakstīja: juus esat slimi cilveki? vai dzivojat virtuaalaa pasaulee ?diiirsttt ar smirdiigo vilcienu!
Ej izdari ko lietderīgu labāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-20 12:57, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Nocitē ,kur es nobāru Heikile. Ļoti gaidu citātu, man pašam to gribētos izlasīt.
FUNS, 2015-08-19 22:38, vakar, ignorēt, atbildēt
Mr.Eksperts1 rakstīja: Miegs jau uznacis, bet Cepurnieka analize jasagaida!!
es arī gaidu, bet laikam tā būs pēc visa turnīra.
Īsi- 1-2 maiņā mazliet jāpieliek Indrašim, 3-4 maiņā pagaidām Meija izceļas un ne jau tikai gūto vārtu dēļ un vēl protams Jeļisejevs labs (priekš jauniņā). Ēriksons pagaidām liels mīnuss, vairākums labs pēc spēles kopumā , bet ļoti slikts pēc gūtiem vārtiem. čempionāts reāli jāsāk ar 13 uzbrucējiem. Bičevskis būs pēc mēnešiem diviem, Locāns par zaļu un Kulda zem jautājuma zīmes, iespējams nav gatavs šim līmenim. Tēlaini sakot arī čempionātu sāksim ar vienu vārtsargu-Sedlačeku(kurš arī ir vidējs), jo Ēriksons arī pagaidām nerāda otrā vārtsarga līmeni.
Ceru ka Heikile zina, ka spēku spēle paņem vairāk spēka kopumā un ar 16 (13) uzbrucējiem spēlēt ļoti agresīvi-koamanda plīsīs ap novembri , decembri, jo rotācija faktiski nav iespējama.

PĒDĒJAIS AGRESĪVAI TEIKUMS.!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 4 5 166 komentāri