Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Marcinkēviča otro gadu pēc kārtas Vitorijas W100 dubultspēļu vicečempione

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Marcinkēviča otro gadu pēc kārtas Vitorijas W100 dubultspēļu vicečempione
Lija Karatančeva un Diāna Marcinkēviča. Foto: Peña Vitoriana

Basku Zemes lielākajā pilsētā Vitorijā noslēdzies W100 cietā seguma turnīrs ITF tūrē. Latvijas-Bulgārijas duets Diāna Marcinkēviča un Lija Karatančeva šovakar zaudēja dubultspēļu finālā.

W100 finālā spēkojās jaunizveidotais Latvijas-Bulgārijas duets un ar trešo numuru izliktais Francijas-Filipīnu tandēms Estelle Kaskino/Aleksandra Eala.

Šajā mačā kā favorītes kotējās pretinieces, uz kuru panākumu bukmeikeri piedāvāja 1.40 koeficientu.

Pirmajā setā nācās piekāpties ar 3:6. Otrā seta pirmais geims noslēdzās ar Karatančevas sitienu starp oponentēm (1:0), pēc tam bulgāriete aizservēja līdz 2:0, bet turpinājumā izdevās sarūpēt divu breiku pārsvaru, triumfējot ar 6:2. Izšķirošajā taibreikā izveidojās deficīts (1-8), kad pretinieces nopelnīja septiņus punktus pēc kārtas. Tādējādi finālā Latvijas-Bulgārijas duets Marcinkēviča/Karatančeva zaudēja ar 3:6, 6:2 un 4-10.

Marcinkeviča otro gadu pēc kārtas ir Vitorijas W100 dubultspēļu vicečempione.

Vitorijas dubultspēļu čempionēm pienākas 100 punkti rangam un 5573 ASV dolāru naudas balva, savukārt vicečempiones ieguva 65 punktus un 2787 dolārus. Karjeras laikā naudas balvās Marcinkēviča nopelnījusi vairāk nekā 360 000 ASV dolāru.

Sezonas pirmajos septiņos mēnešos Latvijas trešās raketes Marcinkēvičas vienspēļu bilance ir bēdīga (11-29), savukārt dubultspēlēs izdevies sakrāt 24-22.

ITF dubultspēlēs Marcinkēviča (31) izcīnījusi 19 titulus, bet šogad piedalījās triju dubultspēļu turnīru finālos.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2024-07-21 07:33, pirms 2 mēnešiem
Tiesneši šajā mačā bija ļoti tizli un negodīgi. Viņi pirmajā setā un supertaibreika setā sauca līnijas par labu Kaskino un Ealai. Viņi tikai Kaskino un Ealai sitienus nosauca par iekšā un tikai Marcinkēvčai un Karantančevai šitie pajoliņi ne tiesneši sitienus par autiem. Viņi praktiski visās izspēlēs punktus piešķīra tikai Kaskino un Ealai. Ļoti tizli un negodīgi tiesāts šis mačs bija un šā mača tiesnešus vajag atlaist no darba un ietupināt aiz restēm cietumā par šitik negodīgu tiesāšanu.