Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Marcinkēviča apstājas Šveices W35 vienspēļu pusfinālā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Marcinkēviča apstājas Šveices W35 vienspēļu pusfinālā
Diāna Marcinkēviča. Foto: Diego Runggaldier / tennis-valgardena.com

Šveices dienvidrietumu ciemā Verbjē risinās W35 māla turnīrs ITF tūrē. Pagājušā gada turnīra čempione Diāna Marcinkēviča (Latvija) šovakar pusfinālā piekāpās austrālietei Tīnai Smitai - 3:6, 4:6.

Kā jau ziņots, vakar Marcinkēviča izcīnīja karjeras 31. titulu dubultspēlēs.

W35 vienspēļu pusfinālā šovakar spēkojās Latvijas trešā rakete (#319) un Austrālijas 14. labākā tenisiste (#326).

Šoreiz astotajā geimā Marcinkēviča nenoturēja servi (3:5), bet pirmajā setā zaudēja ar 3:6. Otrajā setā Latvijas pārstāve piekāpās savā geimā (1:2), savukārt turpinājumā neizmantoja trīs breikbumbas (1:3) un zaudēja ar 4:6.

Šajā mačā Latvijas tenisiste piekāpās punktos pēc pirmās serves (71% pret 78), summārajos punktos (57:66) un breikbumbās - 0/4 pret 2/6. Eisu un dubultkļūdu attiecība: 3-1 pret 10-5.

Verbjē pusfināla dalībniecei pienākas 23 punkti rangam un 2107 ASV dolāru naudas balva. Karjeras laikā naudas balvās Marcinkēviča nopelnījusi vairāk nekā 360 tūkstošus ASV dolāru.

Vienspēlēs mūsu tenisistes šogad līdz šim labākais panākums bija 1/8 fināls, bet tagad spēlēja pusfinālā. Šajā sezonā Latvijas tenisistes vienspēļu bilance ir bēdīga (16-33), savukārt dubultspēlēs izdevies sakrāt 30-25.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2024-08-24 21:18, pirms 3 nedēļām
Stulbie tiesneši un turnīra rīkotāji. Pārcēla Marcinkēvčas pusfināla maču no rītdienas uz šodienu un tiesneši tiesāja šo maču par labu Smitai. Viņi tikai Smitai piešķīra punktus par uzvarētām izspēlēm. Ļoti negodīgi tiesāts šis mačs bija. Šos tizlos tiesnešus un turnīra rīkotājus vajag atlaist no darba un ietupināt aiz restēm cietumā par šitik negodīgu tiesāšanu un lēmumu pieņemšanu.

     [+] [-]

, 2024-08-24 23:08, pirms 3 nedēļām
Zaļknābis30 rakstīja: Stulbie tiesneši un turnīra rīkotāji. Pārcēla Marcinkēvčas pusfināla maču no rītdienas uz šodienu un tiesneši tiesāja šo maču par labu Smitai. Viņi tikai Smitai piešķīra punktus par uzvarētām izspēlēm. Ļoti negodīgi tiesāts šis mačs bija. Šos tizlos tiesnešus un turnīra rīkotājus vajag atlaist no darba un ietupināt aiz restēm cietumā par šitik negodīgu tiesāšanu un lēmumu pieņemšanu.
Es ceru ka péc peku atmešanas nonāksi 'paradīzē' kas ekskluzīvi sastāvēs no simtiem tūktošu tiesniešiem !