Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Man United" galvenais treneris Rangniks: "Tas bija apkaunojoši, varbūt pat pazemojoši"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Man United" galvenais treneris Rangniks: "Tas bija apkaunojoši, varbūt pat pazemojoši"
Ralfs Rangniks. Foto: EPA/Scanpix

Otrdienas vakarā Anglijas Premjerlīgas pirmo vietu vismaz uz pārdesmit stundām iekaroja "Liverpool", kas savā laukumā ar 4:0 sasita principiālo pretinieci "Manchester United". Viesu galvenais treneris Ralfs Rangniks pēc sakāves bija manāmi sašutis.

"Tas bija apkaunojošs zaudējums. Tā ir vilšanās. Varbūt pat pazemojums. Īpaši pirmajā puslaikā, kad nebijām nepieciešamajam līmenim tuvu. Ja gribi, lai tev būtu izredzes pret šādas klases pretinieku, jāprot radīt viņiem problēmas un jāizmanto savi nedaudzie pretuzbrukumi. Mums tas neizdevās, un tāpēc zaudējām ar 0:4," pauda Ralfs Rangniks.

Viņš galvenā trenera krēslā atrodas uz pagaidu termiņu – kamēr notiek jaunā trenera meklējumi. Tiek vēstīts, ka jau panākta principiāla vienošanās ar Ēriku ten Hāgu, līdzšinējo Amsterdamas "Ajax" galveno treneri. Tomēr Rangniks norādīja – ar trenera atrašanu nekas nebeigsies, jo sastāvam nepieciešama skarba pārbūve.

"Ar pārbūvi es domāju sešus, astoņus, varbūt desmit jaunus futbolistus. Turklāt, pirms tiek parakstīti jaunie spēlētāji, jāsaprot, kādu futbolu vēlas spēlēt jaunais treneris. Un šiem jaunajiem spēlētājiem jāatbilst nepieciešamajam profilam," darāmo darbu saraksta priekškaru pavēra Rangniks.

"Viņu rīcībā ir labāki futbolisti nekā ir mums, un to parādīja arī rezultāts. Pavisam noteikti ir nepieciešama sastāva pārbūvēšana. Tas bija skaidrs jau pirmajās trīs četrās nedēļās pēc ienākšanas klubā. Tas ir pagalam apkaunojoši. Mums vienkārši jāatzīst, ka Liverpūle ir labāka nekā mūsu komanda," teica Rangniks.

Jāpiezīmē, ka viesos "Manchester United" pat zaudēja ar mazāku rezultātu nekā savā laukumā, jo pirms pusgada "Liverpool" no "Old Trafford" mājup veda 5:0 uzvaru.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/manches...

  +2 [+] [-]

, 2022-04-20 10:17, pirms 2 gadiem
Tas vēl maigi teikts 😠

  +1 [+] [-]

, 2022-04-20 11:41, pirms 2 gadiem
Nebūtu Šulseru izmetuši varbūt četrinieka tiktu. Tagad novēlu 5 gadus bez eirokausiem.

     [+] [-]

, 2022-04-20 13:29, pirms 2 gadiem
...interesanti, vai ten Hāgs mēģinās dabūt savus izklīdušos Ajax talantus no 2019.gada modeļa? ...Zijašs, de Lihts, ,de Jongu utt ?

     [+] [-]

, 2022-04-20 14:19, pirms 2 gadiem
Liverpoooooooooooool !

     [+] [-]

, 2022-04-20 14:19, pirms 2 gadiem
dakots rakstīja: ...interesanti, vai ten Hāgs mēģinās dabūt savus izklīdušos Ajax talantus no 2019.gada modeļa? ...Zijašs, de Lihts, ,de Jongu utt ?
Tas būtu loģisks gājiens. Plus vēl labākos no šī brīzā Ajax. de Jongs (tas, kurš Barsā) gan viņam nespīd.