Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš un Karsums iemet ar 38 sekunžu intervālu, palīdzot pieveikt austrumu līderi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Daugaviņš un Karsums iemet ar 38 sekunžu intervālu, palīdzot pieveikt austrumu līderi
Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš kopā ar komandas biedriem. Foto: Tass/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Spartak" pārtraucis divu zaudējumu sēriju, savā laukumā ar 6:3 sakaujot Austrumu konferences līderi Kazaņas "Ak Bars". Ar vārtu guvumu izcēlās gan Kaspars Daugaviņš, gan Mārtiņš Karsums, turklāt viņi iemeta ar 38 sekunžu intervālu.

VIDEO: Daugaviņš un Karsums iemet pa ripai, pieveicot austrumu līdervienību

Vēl 35. minūtē Kazaņas "Ak Bars", kam šovakar pārtrūka trīs uzvaru sērija, bija vadībā ar 3:2, taču turpinājumā vārtus guva tikai laukuma saimnieki. Izlīdzinājumu otrās trešdaļas beigās panāca Ansels Gaļimovs, bet uzvaras ripu 44. minūtē iemeta Kaspars Daugaviņš. Tikai 38 sekundes vēlāk pārsvaru dubultoja Mārtiņš Karsums, bet punktu pielika Gaļimovs ar saviem otrajiem vārtiem mačā.

Maskavas "Spartak" izcīnīja uzvaru ar 6:3, pārtraucot divu neveiksmju sēriju. Ar 74 punktiem Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā komanda ieņem stabilu piekto vietu Rietumu konferencē, un ļoti reāls izskatās scenārijs, ka pirmajā kārtā būs jāspēlē pret Miku Indraši un Maskavas "Dynamo".

Kaspars Daugaviņš spēlēja "Spartak" otrajā maiņā. Viņš ne tikai guva vārtus, bet arī atdeva rezultatīvu piespēli komandas otrajos vārtos, kas tika gūti vairākumā. Daugaviņš uz ledus pavadīja 17:03 minūtes, izdarīja četrus metienus pa vārtiem un nopelnīja vienu noraidījumu. Mārtiņš Karsums spēlēja trešajā maiņā. Viņš laukumā bija 13:02 minūtes, arī izdarīja četrus metienus, sakrāja četras soda minūtes un izpildīja divus spēka paņēmienus.

Zaudējumu piedzīvoja Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kur par treneri strādā Sandis Ozoliņš. Izbraukumā ar 2:3 pagarinājumā nācās atzīt Sanktpēterburgas SKA pārākumu. "Torpedo" ir Rietumu konferences astotā labākā komanda, atrodoties četrus punktus priekšā "Sochi", kam gan ir spēle rezervē. Cīņa par pēdējo pozīciju Gagarina kausa izcīņā solās būt spraiga.

     [+] [-]

, 2020-02-20 23:45, pirms 4 gadiem
Interesanta spēle bija, skaisti vārti mūsējiem