Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Barys" atspēlējas un pagarinājumā izrauj uzvaru pār KHL austrumu pastarīti

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Barys" atspēlējas un pagarinājumā izrauj uzvaru pār KHL austrumu pastarīti
Nursultanas "Barys" hokejisti svin vārtu guvumu. Foto: hcbarys.kz

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) sesto uzvaru aizvadītajās septiņās cīņās guvusi Nursultanas "Barys" vienība, kas izbraukumā Mitiščos ar 2:1 pagarinājumā apspēlēja vienu no turnīra vājākajām komandām Pekinas "Kunlun Red Star".

Iepriekšējās trijās abu komandu savstarpējās spēlēs panākumus bija svinējis Kazahstānas klubs, tomēr katrā no reizēm uzvara tika gūta ar minimālu pārsvaru. Arī šoreiz "Barys" nācās krietni pacīnīties par punktu iegūšanu. Mača 18. minūtē rezultātu izdevās atklāt "Kunlun Red Star" kanādiešu leģionāram Hanteram Šinkarukam. Ķīnas komanda vadību noturēja līdz trešās trešdaļas 12. minūtei, kad savu rēķinu KHL atklāja 21 gadu vecais kazahu aizsargs Samats Danijars - 1:1. Jāmin, ka "Kunlun Red Star" pat nedaudz paveicās, ka tā spēja izcīnīt punktu, jo noslēdzošajās 20 minūtēs viesiem no Kazahstānas piederēja ievērojams pārsvars metienos (24 pret četriem).

Pagarinājumā "Barys" mača likteņa izšķiršanu neatlika uz pašām beigām, jau tā 90. sekundē uzvaras vārtus iemetot naturalizētajam Kazahstānas izlases aizsargam Darenam Dīcam - 2:1. "Barys" ar 33 spēlēs iekrātiem 37 punktiem nostiprinājās Austrumu konferences astotajā pozīcijā, kamēr "Kunlun Red Star" ar 23 punktiem 36 cīņās tajā ir priekšpēdējā 11. vietā.

Izmantotie resursi:
https://text.khl.ru/text/872429.html

  +1 [+] [-]

, 2020-12-19 19:31, pirms 3 gadiem
"Barys" atspēlējas un pagarinājumā izrauj uzvaru pār KHL pastarīti.

Tiem kas nezin ,krievu huiņas līgā pastarīte ir čekista utaino un žīda varza.

     [+] [-]

, 2020-12-19 21:20, pirms 3 gadiem
Parīt līgas visvājākā komanda,Rīgas Dinamo,tiksies ar HC Soči komandu.Vienai no līgas vājākai vienībai Soči svētki.kārtējie divi punkti pret Rīgu kabatā,jānokārto tikai formalitātes.