Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Zemgales" kapteinim Ozolam pārbaudes laiks "Dinamo", Somijā bez 11 spēlētājiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Zemgales" kapteinim Ozolam pārbaudes laiks "Dinamo", Somijā bez 11 spēlētājiem
Patriks Ozols. Foto: hkzemgale.lv

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" šodien un rīt Somijā aizvadīs pārbaudes spēles pret Helsinku "Jokerit", turpinot gatavošanos jaunajai sezonai. Izbraukumā nav devušies 11 hokejisti – seši atrodas Latvijas izlases nometnē, bet pieciem ir veselības problēmas.

Latvijas izlasei nākamās nedēļas beigās paredzēti Pekinas olimpisko spēļu kvalifikācijas mači pret Ungārijas, Itālijas un Francijas izlasēm. Kopā ar Rīgas "Dinamo" uz ziemeļiem nedevās aizsargi Oskars Cibuļskis, Kārlis Čukste, Ralfs Freibergs, Kristaps Sotnieks un Kristaps Zīle, kā arī uzbrucējs Lauris Dārziņš, kuri šobrīd valstsvienības rindās gatavojas svarīgajiem mačiem.

Savukārt savainojumu un veselības problēmu dēļ pārbaudes spēlēs pret Helsinku "Jokerit" nepiedalīsies aizsargi Roberts Mamčics, Ernests Ošenieks un Rīss Skārlets, kā arī uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Patriks Zabusovs.

Rīgas "Dinamo" šodien arī paziņojusi par pārbaudes laika līguma noslēgšanu ar 20 gadus veco aizsargu Patriku Ozolu. Viņš pagājušajā sezonā bija Arta Ābola trenētās "Zemgales/LLU" kapteinis, 36 spēlēs gūstot 19 punktus. Jelgavas komanda kļuva par regulārā čempionāta uzvarētāju, bet izslēgšanas mačos sasniedza finālu.

Somijā aizsardzības līniju papildinājuši arī divi HK "Rīga" spēlētāji – Harijs Šmits un Daniels Goršanovs, kurš arīdzan pērn spēlēja "Zemgales" rindās.

Rīgas "Dinamo" un Helsinku "Jokerit" pārbaudes spēles šodien un rīt sāksies pulksten 18:30.

Rīgas "Dinamo" sastāvs Somijā

Vārtsargi: Matejs Mahovskis, Jūhans Matsons, Ēriks Vītols.
Aizsargi: Nerijus Ališausks, Frenks Korado, Ņikita Mateiko, Miks Tumānovs, Daniels Goršanovs, Harijs Šmits, Patriks Ozols.
Uzbrucēji: Daniels Bērziņš, Filips Buncis, Rūdolfs Červenijs, Nikolajs Jeļisejevs, Jere Karjalainens, Edgars Kulda, Gints Meija, Emils Puarjē, Aleksandrs Protapovičs, Lukāšs Radils, Hanters Šinkaruks, Gunārs Skvorcovs, Jānis Švanenbergs, Peters Tīvola, Sebastians Vennstrems.

Rīgas "Dinamo" pārbaudes spēles

DatumsPretinieksRezultāts
13. augustsLatvijas izlases kandidāti5:1
19. augustsHelsinku "Jokerit"
20. augustsHelsinku "Jokerit"

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  +1 [+] [-]

, 2021-08-19 13:00, pirms 3 gadiem
Čalis molodčiks! Tik agrā vecumā baudīt uz savas ādas augstākās proves hokeju nav joka lieta! Lai izdodas sevi pierādīt Serjogam.

  -3 [+] [-]

, 2021-08-19 13:32, pirms 3 gadiem
pernambucan0 rakstīja: Čalis molodčiks! Tik agrā vecumā baudīt uz savas ādas augstākās proves hokeju nav joka lieta! Lai izdodas sevi pierādīt Serjogam.
neizdosies, bet okey
Slēpts komentārs: pit

     [+] [-]

, 2021-08-19 14:27, pirms 3 gadiem
pernambucan0 rakstīja: Čalis molodčiks! Tik agrā vecumā baudīt uz savas ādas augstākās proves hokeju nav joka lieta! Lai izdodas sevi pierādīt Serjogam.
Kādam Serjogam?!

  -1 [+] [-]

, 2021-08-19 14:31, pirms 3 gadiem
oxa rakstīja: Kādam Serjogam?!
Viņš noteikti domāja to savējo, utaino no paRašas.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-19 14:36, pirms 3 gadiem
Bet nu pats, Ozols, noteikti saprot, ka pēc izlases mačiem, čekista atejas aizsargi nāks atpakaļ un Patrikam ar kāju pa tirsu.

     [+] [-]

, 2021-08-19 18:31, pirms 3 gadiem
aizsarzības līnija uz papīra pieteikumā izskatās kritiski,varēs iesildīt vārtargu

  +1 [+] [-]

, 2021-08-20 01:01, pirms 3 gadiem
Spēlē bija pavisam kritiski🙉

     [+] [-]

, 2021-08-20 14:39, pirms 3 gadiem
Pabaudīs un uzmetīs.