Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

''Kurbadam'' jāatgūstas pēc 1:5, ''Liepāja'' pēc otrās uzvaras

Krišs Upenieks

''Kurbadam'' jāatgūstas pēc 1:5, ''Liepāja'' pēc otrās uzvaras
Foto: lhf.lv

Latvijas hokeja Virslīgas čempionāta pusfinālos šovakar tiks aizvadītas otrās spēles. ''Kurbads'' mēģinās rast risinājums, kā apdraudēt ''Mogo'' iekļūšanu finālā, bet ''Liepāja'' un ''Prizma'' mēģinās uzlabot spēli aizsardzībā pēc vakardienas 12 vārtu mača. ''Kurbada'' un ''Mogo'' spēle būs vērojama Sportacentrs.com tiešraidē.

Latvijas čempionāta regulārās sezonas ietvaros šoreiz uzvarēja ''Liepāja'', kas nozīmēja, ka ''Mogo'' un ''Kurbada'' fināla šajā gadā nebūs, un abas komandas savā starpā šobrīd spēkojas pusfinālsērijā. Ja ''Mogo'' uzreiz iekļuva pusfinālā, tad ''Kurbadam'' bija jāspēlē ceturtdaļfināls pret HS ''Rīga'' komandu, bet, zinot pašreizējos spēku samērus, tā vairāk bija formalitāte.

Lai nu kā, kamēr ''Kurbads'' spēlēja ceturtdaļfināla mačus, ''Mogo'' jau konkrēti varēja gatavoties spēlei pret Ogres komandu, ar kuru spēlēts pagājušās sezonas finālā un šogad Latvijas kausa finālā. Vakar jau trešajā minūtē Latvijas izlases menedžeris Juris Štāls vadībā izvirzīja ''Kurbadu'', bet turpinājumā pilnībā dominēja ''Mogo'' un noslēgumā uzvarēja ar 5:1.

Otrā sērijas spēle šovakar pulksten 17:00 aizritēs Inbox.lv ledus hallē Piņķos, ''Mogo'' komandas mājvietā. Tiešraidē šo maču varēsiet vērot Sportacentrs.com.

Regulārā turnīra uzvarētāja ''Liepāja'' savā pusfinālā sagaidījusi ''Prizma'' hokejistus, kas ceturtdaļfinālā četrās spēlēs nedaudz negaidīti izslēdza ''Zemgali/LLU''. Teorētiski šajā sērijā gaidīt intrigu liela pamata nebija, bet liepājniekiem noteikti ar maksimālu koncentrēšanos jādodas laukumā pret azartiskajiem Rīgas hokejistiem, tikai tādā gadījumā favorīte savas uzvaras varēs iekrāt.

Sērijas pirmajā spēlē bija kaudze noraidījumu, rezultatīvs hokejs, un noslēgumā Liepājas hokejistu uzvara 12 vārtu spēlē (7:5). Skaidrs, ka šobrīd iniciatīva ir ''Liepājas'' pusē, un tā par katru cenu šovakar savā laukumā centīsies gūt arī otro uzvaru, kas var būt arī izšķiroši. Mača sākums Liepājas ledus hallē pulksten 17:00. Jāatgādina, ka pusfinālos sērijas rit līdz kādas komandas trim uzvarām.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

  +1 [+] [-]

, 2016-03-19 11:19, pirms 8 gadiem
Šajā sērijā ceru ka būs piektā spēle (Kurbads-Mogo).

  -1 [+] [-]

, 2016-03-19 11:38, pirms 8 gadiem
Nebiju iedziļinājies formātā. Kirovam pērienu vajag, kas tā par figņu "līdz trīs uzvarām" ?
Pusfināli bija jāspēlē līdz 4 uzvarām!

     [+] [-]

, 2016-03-19 12:47, pirms 8 gadiem
Begovs - superzvaigzne

  +3 [+] [-]

, 2016-03-19 12:47, pirms 8 gadiem
Banss rakstīja: Nebiju iedziļinājies formātā. Kirovam pērienu vajag, kas tā par figņu "līdz trīs uzvarām" ?
Pusfināli bija jāspēlē līdz 4 uzvarām!
nu bet tā iznāk nedaudz lētāk

     [+] [-]

, 2016-03-19 15:04, pirms 8 gadiem
Banss rakstīja: Nebiju iedziļinājies formātā. Kirovam pērienu vajag, kas tā par figņu "līdz trīs uzvarām" ?
Pusfināli bija jāspēlē līdz 4 uzvarām!
Saproti, šeit tomēr nespēlē profesionāļi, kas saņem par to lielu naudu, bet gan čomi, kam vēl paralēli hokejam ir jāstrādā lai nopelnītu iztiku. Vnk, pārāk daudz spēka tas prasa. Bet man arī patiktu, ja būtu līdz 4 uzvarām, bet plejofi varēu sākties ar 1/2 finālu. Lai regulārajam čempim kāda jēga būtu

     [+] [-]

, 2016-03-19 18:20, pirms 8 gadiem
Tieši tā, ja pusfināli būtu līdz 4 uzvarām, tad tur jau uz sērijas beigām abas komandas knapi vilktu kājas. Attiecīgi finālā vēl agrāk.

Sorokins reiz teica, ka LČ spēlētājiem, lai varētu līdzvērtīgi darboties izlases treniņnometnē, pirms tās būtu nepieciešams pusotru mēnesi intensīvi trenēties, lai iegūtu formu. Tas lieliski ilustrē situāciju.