Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Šilovs: "Jutos komfortablāk. Otrā spēle bija vieglāka par pirmo"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šilovs: "Jutos komfortablāk. Otrā spēle bija vieglāka par pirmo"
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix

Atvairot 35 no 37 metieniem, pirmo uzvaru Nacionālajā hokeja līgā (NHL) izcīnījis Artūrs Šilovs. Latviešu vārtsargs palīdzēja Vankūveras "Canucks" savā laukumā ar 6:2 pieveikt Filadelfijas "Flyers". Šilovs atzina, ka vārtos juties komfortablāk nekā pirms pāris dienām.

"Sajūtas ir lieliskas. Strādāju šim mirklim, un beidzot esmu to sasniedzis. Nevaru sagaidīt turpinājumu," priecīgs pēc pirmās uzvaras NHL laukumos bija Artūrs Šilovs. Īpaši svarīgs bija viņa atvairījums otrās trešdaļas beigās, kad Vankūveras "Canucks" piederēja minimāls pārsvars. Spēlējot mazākumā, vienatnē izrāvās Treviss Koneknijs, kurš duelī zaudēja Šilovam.

"Biju pārsteigts, kad redzēju viņu slidojam man pretī, jo domāju, ka ripu dabūs kāds no mūsu spēlētājiem. Vajadzēja reaģēt ātri. Patīkami atvairīt šādus metienus, un arī komandai tas palīdzēja, jo būtu nepatīkami ielaist vairākumā," teica Šilovs. Viņš atklāja, ka par vārtu sargāšanu pret Filadelfijas "Flyers" uzzinājis dienu pirms mača.

"Otrajā spēlē jutos komfortablāk, spēlēt bija vieglāk," secināja Šilovs, kurš debiju piedzīvoja pirms trim dienām. Izdevās atvairīt 22 no 27 metieniem, bet neizdevās apturēt Ņujorkas "Rangers" septiņu uzvaru sēriju (4:6).

"Pārliecību dod Amerikas Hokeja līgā sakrātās spēles, mači pasaules čempionātā. Divas spēles pēc kārtas NHL – pirmā bija smagāka, bet otrā bija iespēja atgūties," teica Šilovs. Vankūvera nākamo spēli aizvadīs naktī uz trešdienu, kad viesos spēkosies pret Nešvilas "Predators".

Slēpts komentārs: Two goats one Champion

  +1 [+] [-]

, 2023-02-19 15:46, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Es kad nācu uz McDonalds otro maiņu, arī jutos daudz labāk salīdzinot ar pirmo, pat pagatavoju pirmos burgerus un tiku pie fri kartupeļu stacijas!
dubtaks tu esi

     [+] [-]

, 2023-02-20 14:41, pirms gada
Čalis gadienā nav jaunākais mūsu NHL spēlējušais kīpers? Irbem, Skudram, Gudijam, Elvim un Kivleniekam jau bija krietni pāri 21 gadam, kad šie tika uz NHL ledus...