Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" pašizolācija beigusies, piektdien tiks aizvadīta spēle pret "Ogri

Rolands Eliņš

"Ventspils" pašizolācija beigusies, piektdien tiks aizvadīta spēle pret "Ogri
Foto: BK Ventspils

Basketbola klubs "Ventspils" pavēstījis, ka pēc vairāk nekā mēneša pārtraukuma varēs atgriezties spēļu režīmā un 22. janvārī aizvadīt maču pret "Ogri" Latvijas un Igaunijas apvienotajā līgā.

"Lieliskas ziņas! Pēc atkārtotām pārbaudēm mūsu komandā vairs nav konstatēti saslimšanas gadījumi ar bīstamo infekcijas slimību Covid-19, kā arī noslēdzies komandai noteiktais pašizolācijas termiņš," savos sociālajos tīklos vēsta "Ventspils" komanda.

"Ventspils" apliecinājusi, ka attiecīgi varēs atgriezties sacensību režīmā jau šonedēļ un piektdien gatavojas doties laukumā, aizvadot "Pafbet" Latvijas un Igaunijas apvienotās līgas spēli pret "Ogri".

"Ventspils" iepriekš bija ziņojusi, ka pašizolācija komandai bija noteikta līdz 18. janvārim, proti, vakardienai. Komandā kopumā bija konstatēti trīs Covid-19 saslimšanas gadījumi, inficēto spēlētāju vārdus klubs nenosauca.

Piektdienas mačs pret "Ogri" paredzēts Ventspilī, un tā būs pirmā "Ventspils" spēle vairāk nekā mēneša laikā. 18. decembrī "Ventspils" ar 35 punktu pārsvaru pārspēja LU, bet 12. decembrī tikās tieši ar "Ogri", viesos uzvarot ar 88:82. "Ventspils" turnīra kopvērtējumā joprojām ieņem otro vietu ar bilanci 10-2, turklāt neskatoties uz laika ziņā ilgo izlaisto posmu aizvadījusi tikai par 1-2 spēlēm mazāk nekā pārējās līgas komandas Latvijā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/bkventspils/sta...

     [+] [-]

, 2021-01-19 17:18, pirms 3 gadiem
Bet vai čaļi būs tik ātri atguvušies no pasaules vēsturē briesmīgākā vīrusa?!