Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skvorcovam otrā spēle "Kunlun Red Star" rindās, Ķīnas klubs iemet sešus

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Skvorcovam otrā spēle "Kunlun Red Star" rindās, Ķīnas klubs iemet sešus
Gunārs Skvorcovs ar ripu. Foto: vhlru.ru

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) otro panākumu divu dienu laikā pār Vladivostokas "Admiral" komandu izdevās svinēt Pekinas "Kunlun Red Star" vienībai, kas savā laukumā bija pārāka ar 6:3. Uzbrucējs Gunārs Skvorcovs 7:38 laukumā pavadītajās minūtēs izcēlās ar vienu metienu pa vārtiem un vienu spēka paņēmienu.

Skvorcovs spēlēja vienā maiņā ar 2018. gada Stenlija kausa čempionu Vašingtonas "Capitals" rindās Devonti Smitu-Peliju un Brendonu Magī. Rezultatīvajā mačā abas komandas kopā nopelnīja 51 soda minūti. Par galveno varoni Ķīnas vienības rindās ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli kļuva Lūks Lokhārts.

Pa vienam rezultatīvam metienam un piespēlei sakrāja "Kunlun Red Star" kanādieši Brendons Jips, Ītans Vereks un Trevors Mērfijs. Savukārt "Admiral" komandā tādu pašu statistiku ieguva Šouns Lalonds, kā arī Deniss Viharevs.

"Kunlun Red Star" ar 39 spēlēs iegūtiem 45 punktiem pakāpās uz Austrumu konferences piekto vietu, bet "Admiral" ar 42 punktiem 36 mačos Austrumos ir devītā.

Vakara vēlajās spēlēs trīs vārtus noslēdzošajā periodā ielaida un sagrāvi ar 0:4 pret Nursultanas "Barys" piedzīvoja trenera asistenta Sanda Ozoliņa Ņižņijnovgorodas "Torpedo". Divus vārtus Kazahstānas kluba labā guva Korbans Naits. "Torpedo" piedzīvojusi piecas neveiksmes pēc kārtas un ar 39 spēlēs izcīnītiem 42 punktiem noslēdz Rietumu konferences pirmo astoņnieku.

Vēl smagāk klājas rīdzinieku tiešajai konkurentei tabulā Minskas "Dinamo", kas ar 2:5 kapitulēja "Sochi" priekšā, ciešot astoto zaudējumu pēc kārtas. Pa diviem vārtiem Damira Rahimuļina un Maltes Strumvala rēķinā. Soču hokejisti ar 36 punktiem 38 mačos saglabā devīto vietu Rietumos.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/game/851/82234/p...