Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Traumas dēļ uz Pasaules kausu nevarēs doties arī Portugāles uzbrucējs Žota

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Traumas dēļ uz Pasaules kausu nevarēs doties arī Portugāles uzbrucējs Žota
Djogu Žota. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--STATS Perform/DPA. Portugāles futbola izlases uzbrucējs Djogu Žota savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt valstsvienībai šoziem gaidāmajā Pasaules kausa finālturnīrā.

Sestdien Anglijas Premjerlīgas mačā "Liverpool" uzbrucējs guva kājas ikra muskuļa savainojum un spēles kompensācijas laikā laukumu pameta, atrazdamies uz nestuvēm. "Liverpool" ar 1:0 uzvarēja iepriekšējās sezonas čempioni Mančestras "City".

Liverpūles klubs vēsta, ka Žota nepiedalīsies nākamajās astoņās komandas spēlēs līdz izlašu pārtraukumam, kā arī uzbrucējs nevarēs piedalīties Pasaules kausa finālturnīrā. "Tās ir sliktas ziņas viņam, mums un arī Portugāles izlasei," otrdien notikušajā preses konferencē teica "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops. Traumas izārstēšanai gan nebūs nepieciešama operācija.

25 gadus vecais Žota šosezon astoņos mačos nav izcēlies ar gūtiem vārtiem. Iepriekšējā sezonā viņš Premjerlīgā 35 cīņās guva 15 vārtus.

Klopa vadītajai vienībai uzbrukuma grupā tuvākajos mēnešos nevarēs palīdzēt arī Luiss Diass.

Liverpūlieši šobrīd Premjerlīgā ieņem astoto vietu, bet UEFA Čempionu līgā Anglijas klubs tikpat kā nodrošinājis vietu izslēgšanas turnīrā.

     [+] [-]

, 2022-10-18 23:52, pirms 2 gadiem
Veselību!

     [+] [-]

, 2022-10-19 09:57, pirms 2 gadiem
...laikam jau labi, ka nevajag operāciju, lai veseļojas!