Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Beresņevs KHL joprojām bez uzvarām, Hārtlijam ceturtais panākums pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Beresņevs KHL joprojām bez uzvarām, Hārtlijam ceturtais panākums pēc kārtas
Leonīds Beresņevs. Foto: hcsochi.ru

Šovakar Kontinentālajā hokeja līgā tika aizvadītas divas spēles. Omskas "Avangard" viesos ar 3:1 pieveica Jekaterinburgas "Avtomobilist", bet "Sochi" savā laukumā ar 1:4 atzina Novosibirskas "Sibir" pārākumu.

"Avangard" izdevās lielisks ievads – Robs Klinkhammers jau pirmajā minūtē izvirzīja viesus vadībā, bet Valentīns Pjanovs drīz dubultoja pārsvaru. Lai gan "Avtomobilist" pirmās trešdaļas beigās samazināja deficītu, tā bija vienīgā ripa, kas ielidoja Igora Bobkova sargātajos vārtos – viņš tika galā ar 27 no 28 metieniem.

Boba Hārtlija vadītajai komandai tā bija ceturtā uzvara pēc kārtas, un "Avangard" joprojām atrodas Austrumu konferences otrajā vietā. Priekšā ir vienīgi Kazaņas "Ak Bars", kas sakrājusi par vienu punktu vairāk. Tikmēr "Avtomobilist", kas pirms gada bija labākā austrumu komanda, šobrīd ieņem tikai septīto vietu.

"Sochi" savā laukumā piedzīvotajā zaudējumā līdz 25. minūtei bija ielaiduši trīs bezatbildes ripas, un cīņas turpinājumā labot situāciju neizdevās. Leonīda Beresņeva vadītā komanda ar 15 punktiem atrodas Rietumu konferences priekšpēdējā vietā, apsteidzot vienīgi Rīgas "Dinamo", kam ir 12 punkti.

Pēc tam, kad no galvenā trenera amata tika atlaists Sergejs Zubovs, vietā stājās viņa asistents Beresņevs. Ar Latvijas izlases bijušo treneri pie stūres "Sochi" aizvadījuši trīs spēles, visās piedzīvojot zaudējumus – šovakar pret "Sibir", pirms divām dienām 3:4 pagarinājumā pret Magņitogorskas "Metallurg" un pagājušajā svētdienā 0:2 pret Maskavas CSKA.

     [+] [-]

, 2019-10-18 22:00, pirms 4 gadiem
Vēl nedaudz un Beresņevs arī lidos.