Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempione ar uzdevumu ielikt pamatus iekļūšanai grupu turnīrā

Emils Ozerinskis

Latvijas čempione ar uzdevumu ielikt pamatus iekļūšanai grupu turnīrā
Ngondā Muzinga. Foto: Zigismunds Zālmanis

UEFA Konferences līgas kvalifikācijas turnīra "play-off" kārtā trīskārtējā Latvijas čempionvienība "Riga" šovakar pulksten 20:00 "Skonto" stadionā aizvadīs pirmo cīņu ar Gibraltāra komandu Linkolnas "Red Imps". Spēli tiešraidē demonstrēs Sportacentrs.com TV.

Andra Riherta trenētajai Latvijas čempionei "Riga" Eirokausu kvalifikācijā pretī stājušās pakāpeniski vieglākas pretinieces. Čempionu līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā rīdzinieki piekāpās Zviedrijas čempionei "Malmo", bet Konferences līgas kvalifikācijas čempionu zarā "Riga" apspēlēja Ziemeļmaķedonijas čempioni "Shkendija" un izglābās pret Maltas vicečempioni "Hibernians". Nu "Riga" futbolistus no spēlēšanas grupu turnīrā šķir tikai Gibraltāra vienība Linkolnas "Red Imps" un uz kārts likti divi miljoni eiro.

Pēdējā kvalifikācijas kārtā UEFA pārstāvji atļāvuši "Riga" futbolistiem spēlēt sev ierastajā Skonto stadionā. Šajās dienās tiek izvērtēts vai Latvijas čempione varēs spēlēt savā mājas laukumā, ja komandai izdosies aizcīnīties līdz grupu turnīram. Līdzjutēji spēlei pret "Red Imps" biļetes var iegādāties par desmit eiro un ieeja stadionā varēs notikt ar vakcinācijas sertifikātu vai Covid-19 pārslimošanas apliecinājumu.

Rīdziniekiem kvalifikācijas "play-off" kārtas pirmajā spēlē nevarēs palīdzēt Veslijs Nata, kurš sakrājis brīdinājumu limitu. Pārējie no vadošajiem futbolistiem Andrim Rihertam būs pieejami.

Linkolnas "Red Imps" ar 25 Gibraltāra čempiontituliem ir valsts vadošā komanda, kas katru sezonu tiek pie UEFA reitinga punktiem. Pēdējās sezonās komandai paveicies tikt arī pie mačiem ar citu mazo valstu komandām, kas devis uzvaras un izsētās komandas priekšrocības. Objektīvi Gibraltāra komandai nebūtu jābūt nopietnai pretiniecei Latvijas Virslīgas čempionei, taču Maltā jau pierādījās tas, ka pret mazo klubu viltībām rīdziniekiem viegli neklājās.

Sezonas laikā "Red Imps" komandā parādījās Latvijas futbolists Ņikita Kovaļonoks, taču vairāk par vienu spēli pret Luksenburgas komandu Kovaļonoks "Red Imps" rindās neaizvadīja, tiekot atskaitīts no komandas sastāva. "Red Imps" rindās spēlē arī virkne Gibraltāra izlases futbolistu, tostarp centra aizsargs Rojs Čipolina.

Spēli tiešraidē pulksten 20:00 varēs vērot Sportacentrs.com TV kanālā un ziņu portālā.

Konferences līgas kvalifikācijas "play-off" kārta Latvijas futbolistiem

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Riga – Red Imps
Rakow – Gent
KuPS – Union Berlin

Par vietu Konferences līgas grupu turnīrā cīnīsies divi Latvijas izlases futbolisti, kuri spēlē ārzemju klubos. Pulksten 19:00 Helsinkos KuPS komnadu pārstāvošais Jānis Ikaunieks uzsāks cīņu ar Vācijas Bundeslīgas komandu Berlīnes "Union". Tajā pašā laikā Polijā Vladislavs Gutkovskis un Polijas kausa ieguvēja "Rakow" stāsies pretī RFS izslēgušajai "Gent".

1 2 39 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2021-08-19 09:41, pirms 3 gadiem
Iespēja ir ļoti laba, bet redzot ''Red Imps'' sniegumu pēdējos gados, baidos ka koeficients nav īsti atbilstošs spēku samēram.

     [+] [-]

, 2021-08-19 09:43, pirms 3 gadiem
Cerēsim, ka arī tiesneši mazliet palīdzēs

  -1 [+] [-]

, 2021-08-19 09:48, pirms 3 gadiem
1:3

  +6 [+] [-]

, 2021-08-19 09:49, pirms 3 gadiem
Cerams, ka iepriekšējās spēles ar Maltas klubu, būs sapurinājušas un visi būs izdarījuši pareizos secinājumus, lai nebūtu slikti pārsteigumi...

  -2 [+] [-]

, 2021-08-19 10:07, pirms 3 gadiem
šodien lieliska iespēja arī Gibraltāra klubam noliet!

     [+] [-]

, 2021-08-19 10:32, pirms 3 gadiem
Kāsieni pret blicem ar rēcīgiem nosaukumiem ir klasika, vispirms Sūduva, tagad Sarkanie Impji ...

  +2 [+] [-]

, 2021-08-19 10:39, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: 1:3
Domāju Rižjaņi tevi sarūgtinās un būs vēl pirms 6 eirokausu spēlēm jāraksta tādi rezutlāti.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-19 10:58, pirms 3 gadiem
Play offs!

     [+] [-]

, 2021-08-19 11:46, pirms 3 gadiem
Cerams ka Briti izštepselēs FC Рига

  +2 [+] [-]

, 2021-08-19 12:26, pirms 3 gadiem
Fulbolbumbu kanāls liek būr piesardzīgam- vajadzētu iegūt vismaz 2 vārtu pārsvaru, jo savā laukumā šis mauru, britu, itāļu un spānu izcelsmes futbolistu apvienojums ir jaudīgs

  -1 [+] [-]

, 2021-08-19 12:27, pirms 3 gadiem
Ļurba rakstīja: Cerams ka Briti izštepselēs FC Рига
cerams ka Tu nosausies dzibil!

  +2 [+] [-]

, 2021-08-19 12:30, pirms 3 gadiem
Lai gan futene nav manā top dēl vilkiem, bet nu šodien ieslēgšu...
Lai jau izdodas!!!

     [+] [-]

, 2021-08-19 12:51, pirms 3 gadiem
Kapec vini nevar panemt Panicu atpakal uz Eirokausiem, bet ta vieta japaraksta krievijas 3. ligas uzbrucejs. Kas tur komplekte to sastavu? Vai ipasnieks krievs, tapec ik pa laikam komanda tiek ievazati kautkadi mistiski krievi no zemakajam ligam. Klauni

  +2 [+] [-]

, 2021-08-19 13:08, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Kapec vini nevar panemt Panicu atpakal uz Eirokausiem, bet ta vieta japaraksta krievijas 3. ligas uzbrucejs. Kas tur komplekte to sastavu? Vai ipasnieks krievs, tapec ik pa laikam komanda tiek ievazati kautkadi mistiski krievi no zemakajam ligam. Klauni
Nu ko te var vislaik pīkstēt par Paniču un tagad par šo krievu spēlētāju.

Paniču nevar paņemt, jo pirmkārt viņam ir līgums ar Pafos un sezona Kiprā drīz sāksies, otrkārt nemaz reāli tāda pāreja nevar notikt, jo Latvijā transfēru logs ir ciet jau gandrīz mēnesi!

Krievu uzbrucējs sasita 19 golus Krievijas trešajā līgā, tas nav maz. + viņš vēl ir ļoti jauns spēlētājs, kurš ir apostījis gaisu jau lielajā Zenit komandā.

Un pats pēdējais jautājums, cik tad viņi tos krievu spēlētājus no zemākajām līgām ir ievazājuši??? Pēdējo trīs gadu laikā divus varbūt??

     [+] [-]

, 2021-08-19 13:29, pirms 3 gadiem
Ja kadam aizradi, tad parliecinies par sava rakstita patiesumu, pirms ver savu zaunu vala. No Riga ffc uz Paphos un no Pahos uz Riga fc ir sutiti speletaji ar ligumiem jau ieprieks, parcik viens ipasnieks. Ta bija ar Valerianossu agrak, jo pec Eirokausiem vins pazuda un vins nav tads vienigais.
Par krievu runajot - un ko tas dod, ka vins 19 golus sasita gadu atpakal? Tagad vins tur pat nevienmer sastava netiek. To vel varetu saprast, ja nemts ar domu lai spele virsliga un var atputinat pamatsastava speletajus Eirokausiem, bet Virsligas pieteiksanas termins ir beidzies jau sen, taka tiri uz Eirokausiem panemt neko....idiotisks solis. Tu saproti, ka ja ridzinieki tiks grupu turnira vini bus iespejams vajakais klubs visa turnira? Viens no vajakajiem un nabadzigakajiem 100%. Kipa tas ir istais laiks nemts kautkadu 3.ligas speletaju ta vieta lai panemtu teiskmi norvegijas, cehijas vai zviedrijas lejasgalu koamndu speletajus ar pieredzi laba limeni. Pilnigi analfabetisks skatijums uz lietam tev piemit. Runa, ja ko saproti, nevis runa tikai runasanas pec. Atpisises

  +1 [+] [-]

, 2021-08-19 13:35, pirms 3 gadiem
Prieks ,ka daļa no LV sporta draugiem /patriotiem te jau ir iev..ši ,tātad seko līdzi un iekomentē savu prāta spēju ,audzināšanas un kompetences līmenim atbilstoši !
Neesmu un nebūšu Rigas fans ,bet eirokausos novēlu veiksmi un uzvaru!

     [+] [-]

, 2021-08-19 13:39, pirms 3 gadiem
Totenham un Roma arī šodien spēlē Konfederācijas kausā. Ja FC Riga tiek tālāk, tad šos klubus varēsim redzēt Skonto stadionā. Protams viss no izlozes atkarīgs arī.

  +2 [+] [-]

, 2021-08-19 13:58, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Ja kadam aizradi, tad parliecinies par sava rakstita patiesumu, pirms ver savu zaunu vala. No Riga ffc uz Paphos un no Pahos uz Riga fc ir sutiti speletaji ar ligumiem jau ieprieks, parcik viens ipasnieks. Ta bija ar Valerianossu agrak, jo pec Eirokausiem vins pazuda un vins nav tads vienigais.
Par krievu runajot - un ko tas dod, ka vins 19 golus sasita gadu atpakal? Tagad vins tur pat nevienmer sastava netiek. To vel varetu saprast, ja nemts ar domu lai spele virsliga un var atputinat pamatsastava speletajus Eirokausiem, bet Virsligas pieteiksanas termins ir beidzies jau sen, taka tiri uz Eirokausiem panemt neko....idiotisks solis. Tu saproti, ka ja ridzinieki tiks grupu turnira vini bus iespejams vajakais klubs visa turnira? Viens no vajakajiem un nabadzigakajiem 100%. Kipa tas ir istais laiks nemts kautkadu 3.ligas speletaju ta vieta lai panemtu teiskmi norvegijas, cehijas vai zviedrijas lejasgalu koamndu speletajus ar pieredzi laba limeni. Pilnigi analfabetisks skatijums uz lietam tev piemit. Runa, ja ko saproti, nevis runa tikai runasanas pec. Atpisises
Bez rupjībām pirmkārt lūdzu! Es tev normāli pateicu visu, bet nu pēc šī visa tava lasītā, laikam pats nezini ko runā vispār un nesaproti lietas būtību!

Ja kādam aizrādi, tad pārliecinies par sava rakstītā patiesumu, pirms ver savu muti vaļā!

Diez kāpēc līgumi gāja no Pafos uz Rīgu? Jo transfēru logs bija vaļā Latvijā. Diez kāpēc līgumi gāja no Rīgas uz Pafos? Jo transfēru logs Kiprā ir līdz 31 augustam, kad Latvijā transfēru logs ir ciet un bonusā, tieši 31 augustā par brīnumu Valerianos aizgāja prom uz Pafos!

Viens no vājākajiem klubiem grupu turnīrā? Varbūt jā, varbūt nē, bet fakts paliek tāds, kad dēļ tikai četriem Eirokausu gadiem liela iespēja, kad Rīga ja iekļūs grupu turnīrā būs 3 izlozes grupā.

Un vēlreiz atkārtošu, LATVIJĀ transfēru logs ir beidzies!! Kā viņi var iegūt kādu spēlētāju no Zviedrijas, Norvēģijas vai Čehijas stiprākās līgas vājākajiem klubiem ar labu pieredzi??? Dod man spēlētāju, kas ir jauns ar potenciālu un sasitis labu daudzumu vārtus, kaut vai tajā pašā Krievijas trešajā līgā, nekā spēlētāju, kurš ir veterāns ar kaut kādu labu pieredzi normālā līgā, jo tādi spēlētāji mums ir nākuši un gājuši prom ar nekādiem labiem rezultātiem.

Tā kā lūdzu padomā pats pirms kaut ko raksti, vai zini par ko vispār runā - ekspert.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-19 14:14, pirms 3 gadiem
Unikali. Tu tikko atkartoji visu to, ko es tev uzrakstiju un aizradiji to, par ko es tev aizradiju. IZCILI ! Izlasi velreiz ko rakstiju, betdz kopet manis teikto.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-19 14:16, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Ja kadam aizradi, tad parliecinies par sava rakstita patiesumu, pirms ver savu zaunu vala. No Riga ffc uz Paphos un no Pahos uz Riga fc ir sutiti speletaji ar ligumiem jau ieprieks, parcik viens ipasnieks. Ta bija ar Valerianossu agrak, jo pec Eirokausiem vins pazuda un vins nav tads vienigais.
Par krievu runajot - un ko tas dod, ka vins 19 golus sasita gadu atpakal? Tagad vins tur pat nevienmer sastava netiek. To vel varetu saprast, ja nemts ar domu lai spele virsliga un var atputinat pamatsastava speletajus Eirokausiem, bet Virsligas pieteiksanas termins ir beidzies jau sen, taka tiri uz Eirokausiem panemt neko....idiotisks solis. Tu saproti, ka ja ridzinieki tiks grupu turnira vini bus iespejams vajakais klubs visa turnira? Viens no vajakajiem un nabadzigakajiem 100%. Kipa tas ir istais laiks nemts kautkadu 3.ligas speletaju ta vieta lai panemtu teiskmi norvegijas, cehijas vai zviedrijas lejasgalu koamndu speletajus ar pieredzi laba limeni. Pilnigi analfabetisks skatijums uz lietam tev piemit. Runa, ja ko saproti, nevis runa tikai runasanas pec. Atpisises
Es domāju, ka te nav viss tik viennozīmīgi. Būsim reāli- pāri Gibraltāram jātiek arī ar esošo sastāvu, bet Konferences līgā diez vai Riga cīnīsies par kaut ko patiesi nopietnu. Īstermiņā, protams, labāk droši vien būtu paņemt, piemēram, ko šādu https://www.transfermarkt.com/neman... (Varbūt nedaudz optimistiski, bet domāju, ka Riga varētu mēģināt tamlīdzīgus spēlētājus iegūt, vienkārši viens no pirmajiem, ko transfermarkt meta ārā.) Tā vietā tagad viņi paņem jaunāku spēlētāju, kurš izgājis cauri spēcīga kluba sistēmai un normāli sitis golus +- Virslīgas līmeņa čempionātā. Šeit vēl ir iespējams progress + mums nav daudz zināms par šo spēlētāju. Varbūt viņš otrajā stāvā ir ļoti spēcīgs, varbūt aizsardzībā labi atstrādā, respektīvi, sanāk it kā kaķis maisā, bet, ja viņš izrādās labs, tad super, kamēr, ja viņš izrādās slikts, tad nekas īsti nav zaudēts. Ņemot kaut vai to pašu manis ņemto piemēru, būtu skaidrs, ka nekāds progress īsti vairs nebūs, bet izmaksas droši vien būtu krietni lielākas, tā kā nedomāju, ka šis būtu kaut kāds katastrofāls papildinājums Riga. Turklāt jāņem vērā, ka Krievijā tie kontakti noteikti ir labāki nekā citviet, līdz ar to spēlētājus vieglāk atrast. Tāpat Riga acīmredzot meklēja garu uzbrucēju, tā kā kurš katrs ar laba līmeņa pieredzi arī nederētu.

     [+] [-]

, 2021-08-19 14:24, pirms 3 gadiem
Riga pilnīgi noteikti nav šīs spēles favorīti, ņemot vērā, cik vāji nospēlējām pret maltiešiem un kuriem pāri tikām tikai ar lielu veiksmes devu... ceru, ka kļūdos, bet pirms spēles uzskatu, ka favorīti ir "Red Imps"

  +2 [+] [-]

, 2021-08-19 14:25, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Unikali. Tu tikko atkartoji visu to, ko es tev uzrakstiju un aizradiji to, par ko es tev aizradiju. IZCILI ! Izlasi velreiz ko rakstiju, betdz kopet manis teikto.
Tu tiešām domā, kad mēs runājam par vienu un to pašu? Tev grūtības izlasīt manu domu un tavu? Tu teici, lai Rīga paņem uz Eirokausiem Paniču no Pafos, lai gan tas nav vispār iespējams vairs jau vismaz mēnesi!

  +2 [+] [-]

, 2021-08-19 14:35, pirms 3 gadiem
Autoram - vai tad Kamešs vairs nav viens no vadošajiem spēlētājiem FC Riga sastāvā, vai viņam pēkšņi atcelta diskvalifikācija par sarkano kartīti pret Maltas klubu? Tu raksti, ka vienīgais iztrūkums sastāvā ir Veslijs Nata...

  +1 [+] [-]

, 2021-08-19 14:37, pirms 3 gadiem
Protams, ka tas ir iespejams. Es runaju par Eirokausiem, nevis par Virsligu. IZLASI TAK KO ES TEV RAKSTU

  +1 [+] [-]

, 2021-08-19 14:42, pirms 3 gadiem
petravicus rakstīja: Riga pilnīgi noteikti nav šīs spēles favorīti, ņemot vērā, cik vāji nospēlējām pret maltiešiem un kuriem pāri tikām tikai ar lielu veiksmes devu... ceru, ka kļūdos, bet pirms spēles uzskatu, ka favorīti ir "Red Imps"
Liec tik virsū

  +1 [+] [-]

, 2021-08-19 14:43, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Protams, ka tas ir iespejams. Es runaju par Eirokausiem, nevis par Virsligu. IZLASI TAK KO ES TEV RAKSTU
Paniču liksi uzbrukuma smailē skaidrs ar tevi

  +1 [+] [-]

, 2021-08-19 14:51, pirms 3 gadiem
Demokratu zuram ir slikta humorizjuta. Dievs zeligs, tikai nesac par politiku tagad Raksti, par ko kautko saproti - piemeram par Gastritu un urincela iekaisumiem. Vai par LGBT

     [+] [-]

, 2021-08-19 15:05, pirms 3 gadiem
Red Imps 2 spēļu summā zaudējis Rumānijas un Slovākijas komandām, bet pirms tam pieveicis Luksemburgas Folu.
6 spēles eirkausos - 1 uzvara, 2 neizškīrti, 3 zaudējumi. Nekas īpašs, bet... Rumānijas un Slovākijas komandas pamocījās ar Gibraltāru.
No 6 spēlēm četrās Lincoln Red Imps vairāk kontrolēja bumbu un vienīgo uzvaru (pie tam graujošu 5-0 pār Folu) guva spēlē, kad vismazāk kontrolēja bumbu 46%.
Nedaudz pārsteidz ka Gibraltāras komanda ir spējīga vairāk kontrolēt bumbu.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-19 15:12, pirms 3 gadiem
petravicus rakstīja: Riga pilnīgi noteikti nav šīs spēles favorīti, ņemot vērā, cik vāji nospēlējām pret maltiešiem un kuriem pāri tikām tikai ar lielu veiksmes devu... ceru, ka kļūdos, bet pirms spēles uzskatu, ka favorīti ir "Red Imps"
Riga FC (Lat) - Lincoln Red Imps (Gib)
1.41
4.40
6.74

     [+] [-]

, 2021-08-19 15:12, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Paniču liksi uzbrukuma smailē skaidrs ar tevi
Muritalla pēdejā spēlē bija rezultatīvs. Brisola arī reizēm var trāpīt vārtos.

  +2 [+] [-]

, 2021-08-19 16:10, pirms 3 gadiem
Eriksrudzitis rakstīja: Autoram - vai tad Kamešs vairs nav viens no vadošajiem spēlētājiem FC Riga sastāvā, vai viņam pēkšņi atcelta diskvalifikācija par sarkano kartīti pret Maltas klubu? Tu raksti, ka vienīgais iztrūkums sastāvā ir Veslijs Nata...
Taisnība. Kamešs būtu ļoti noderīgs šodien!

  +1 [+] [-]

, 2021-08-19 16:21, pirms 3 gadiem
Varbūt izšaus Pētersons stobru?!?!

  +1 [+] [-]

, 2021-08-19 17:18, pirms 3 gadiem
Nu ja sarkanos impjus neuzveiks te un netiks grupā paspēkoties ar Eiropas vidusmēra līgu komēm, tad nu nezinu. Nado braķ!

  +1 [+] [-]

, 2021-08-19 17:22, pirms 3 gadiem
Bet nu izloze interesanta, ok čempionu zara priekšrocības Rīgai, bet kad redzi pāri Roma - Trabzonspor vai Totenhemu pret Pacos de Ferreira, Anderlecht - Vitesse, Bāzele pret zviedru Hammarby ar spēlē...

  +2 [+] [-]

, 2021-08-19 17:30, pirms 3 gadiem
Neticami, 2 nedelu laika 3x busu ar visam chetram par vareno gibraltaru
Novelu pretigajai krievu rigai kartigi aiz vaiga panemt
Tuparilu un vatniku blice,pat socialajos muld kko kirilica
1 2 39 komentāri