Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Twitter" čalas: NBA sabiedrība eksplodē par Porziņģa izraidīšanu

"Twitter" čalas: NBA sabiedrība eksplodē  par Porziņģa izraidīšanu
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

Šonakt neaizmirstamu debiju Nacionālās basketbola asociācijas izslēgšanas spēlēs pret Losandželosas "Clippers" piedzīvoja Kristaps Porziņģis, kurš jau trešās ceturtdaļas sākumā tika izraidīts no zāles par apšaubāmām divām tehniskajām piezīmēm. Protams, savas dusmas un sašutumu daudzi, tostarp pat Lebrons Džeimss un Dirks Novickis, pauda "Twitter", atzīstot, ka tiesneši pieļāvuši milzu kļūdu, nepamatoti sodot latviešu zvaigzni.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-18 19:30, pirms 4 gadiem
jāmaina noteikumi. Nedrīkst spēlētājus tā vnk izslēgt no spēles. Lai met vairāk sodus vai palielina limitu uz 3 TF plejofos, savādāk tas var izvērsties par cirku, kā šajā reizē

     [+] [-]

, 2020-08-18 20:26, pirms 4 gadiem
Viss jau ir OK, vnk Porziņģim jākļūst par zvaigzni līgas/soģu acīs vai arī būt aukstasinīgam. Un nevar jau uztaisīt ''bullet proof'' noteikumus kurus kāds ''īpašs'' tiesnesis aka Jeržābeks nesačakarēs..

Laba mācība, domāju KP vairs neuzķersies uz tādām lietām - ņemot vērā kādā līmenī pieļāva kļūdu(playoff spēlē -kuru reāli varēja paņemt).

  +1 [+] [-]

, 2020-08-18 20:54, pirms 4 gadiem
Mistique rakstīja: Viss jau ir OK, vnk Porziņģim jākļūst par zvaigzni līgas/soģu acīs vai arī būt aukstasinīgam. Un nevar jau uztaisīt ''bullet proof'' noteikumus kurus kāds ''īpašs'' tiesnesis aka Jeržābeks nesačakarēs..

Laba mācība, domāju KP vairs neuzķersies uz tādām lietām - ņemot vērā kādā līmenī pieļāva kļūdu(playoff spēlē -kuru reāli varēja paņemt).
Šis jau ir sava veida Jeržābeks,jo šitas ir tas čalis kurš izmeta Lebronu pāris gadi atpakaļ par neko..Pagāšgad izmeta arī Lou..
Galvenais,ka tāds klauns ir attiecīgās spēles galvenais tiesnesis.

     [+] [-]

, 2020-08-18 21:09, pirms 4 gadiem
Kristapan janomierinas un japalidz komandai uzvaret.

     [+] [-]

, 2020-08-18 21:26, pirms 4 gadiem
Vinus vajag sutit uz G-ligu va WNBA tiesat nevis NBA!