Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Berezuckis: "Esam pieraduši domāt, ka Krievija ir elites izlase, taču tā nav"

Rolands Eliņš

Berezuckis: "Esam pieraduši domāt, ka Krievija ir elites izlase, taču tā nav"
Vasilijs Berezuckis pēc vārtu zaudējuma spēlē pret Slovākiju
Foto: Alexander Demianchuk/TASS/Scanpix

Krievijas futbola izlases kapteinis Vasilijs Berezuckis sarunā ar portālu „Sportfakt.ru” izteica nepatiku par savas izlases pašpārliecinātību un aicināja nepaļauties uz talantu vien, tā vietā cīnoties līdz pēdējam.

„Visi ir pieraduši domāt, ka mēs – Krievijas izlase – esam kaut kāda īpaša komanda, kas var spēlēt vienā līmenī ar pasaules elites izlasēm,” intervijā izteicies Vasilijs Berezuckis. „Taču tā gluži nav. Pareizāk sakot, tā nepavisam nav. Ja mēs neizliksim laukumā visu spēkus, kā to dara Slovākija un Velsa, kā to dara Islande un Ziemeļīrija, ja nespēlēsim uz 100% un ar milzīgu gribasspēku, tad neko arī nesasniegsim.”

Krievijas izlase „Euro 2016” atklāšanas spēlē pamanījās izraut neizšķirtu pret grupas favorīti Angliju, taču tam sekoja zaudējums 1:2 pret Slovākiju, un šobrīd krievi ir pēdējā vietā B grupā. Vēl gan priekšā spēle pret Velsu, kurā iespējams pakāpties uz otro vai trešo vietu. Berezuckis gan aicina izvairīties no priekšlaicīgiem secinājumiem par gaidāmo spēli.

„Mums ir augsts pašnovērtējums, mēs domājam, ka visur zina Krievijas futbolistus, taču izrādās, ka nevienu nepazīst,” turpināja Berezuckis. „Jā, iespējams, ka mums izlasē ir vairāk radošuma nekā manis piesauktajās izlasēs, taču tas dos efektu tikai tad, ja nepiekāpsimies pretiniekiem divcīņās un pašatdevē laukumā, tikai ja cīnīsimies līdz galam.”

„Zinu cilvēku, kurš spēlē futbolu tieši sava azarta un emociju vadīts, un viņam tas neslikti izdodas,” sacīja Berezuckis. „Tas ir Pontuss Vērnblūms (Berezucka, kā arī Latvijas izlases pussarga Aleksandra Cauņas komandas biedrs Maskavas CSKA rindās un Zviedrijas izlases futbolists. Aut.p.). Viņš man kā futbolists patīk daudz vairāk nekā kāds ļoti meistarīgs vai taktiski lielisks spēlētājs, kurš savukārt laukumā ir pilnīgi bez emocijām. Un ļoti ceru, ka pret Velsu Krievijas izlasē būs 11 Vērnblūmi. Tad mēs tiešām uzvarēsim.”

B grupa

VKomandaSUNZVAP
1.Anglija21103:24
2.Velsa21013:33
3.Slovākija21013:33
4.Krievija20112:31

Izmantotie resursi:
Василий Березуцкий: «Надеюсь, что в игре с...

 +14 [+] [-]

, 2016-06-18 13:07, pirms 8 gadiem
neviens izņemot krievus tā nekad nav domājis!

  +9 [+] [-]

, 2016-06-18 13:30, pirms 8 gadiem
VISI... tur laikam bija domāts DAĻA KRIEVIJAS...

Nezinu kur un kad furbolā krievija ir uzskatītā par favorīti...
stipri viduvēja komanda...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2016-06-18 14:12, pirms 8 gadiem
Krievija vienmēr ir bijusi laba vidusmēra komanda,bet var sasniegt daudz tikai tad kad spēlē +100%.Apmēram tāda pati kā mūsu basketbola izlase.Ja visi grib,cenšas,tad pie situācijas var uzvarēt visus.
ps.man ļoti patīk Anglijas un Slovākijas izlases.

  +3 [+] [-]

, 2016-06-18 15:04, pirms 8 gadiem
Krievijas futbola izlase un elite? Sasmīdināja. Kas tad tajā izlasē ir? Es domāju - neskaitot Noištateru

  +2 [+] [-]

, 2016-06-18 15:04, pirms 8 gadiem
hahaha Krievija - elites izlase
varbūt vienīgi kaut kur Krievijā kāds tā domā un arī ne vairākums, atliek tikai palasīt komentārus krievu saitos pirms un pēc izlases spēlēm

  +3 [+] [-]

, 2016-06-18 15:08, pirms 8 gadiem
Tā domā Putins, Mutko un pārējā kremlinu varza!

  +1 [+] [-]

, 2016-06-18 15:14, pirms 8 gadiem
Krievijas izlases iistais kapteinis ir Shirokovs, V. Berezuckis ir kapteinis, jo Shirokovs pagaidaam nevienaa no abaam speeleem nav izgaajis saakumsastaavaa.

  +3 [+] [-]

, 2016-06-18 15:29, pirms 8 gadiem
Tak palasiet uzmanīgi un vēlreiz, un ja tiešām nesapratāt ko viņš teica, tad izlasiet vēlreiz un uzmanīgi.
Viņš tieši runā par Krievijas izlases futbolistiem un atbalstītājiem. Viņš nerunā par pasauli. Viņš runā par Krieviju.

  +3 [+] [-]

, 2016-06-18 15:47, pirms 8 gadiem
Krieviem ir apmēram vienāds līmenis ar turkiem....tas attiecas gan uz vietējo čempionātu, faniem, attieksmi pret futbolu, iedomību un ambīcijām...kā saka paši krievi - 2 sapoga para !...arī gandrīz nesen karot sāka dēļ Sīrijas...stulbums un futbols vienā līmenì...
p.s.
Latvija var vinnēt gan turkus, gan krievus...var arī norauties pēc pilnas programmas
Lai veicas visiem futbolistiem un par skaistu spēli!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-18 17:12, pirms 8 gadiem
...=...Ja mēs neizliksim laukumā visu spēkus, kā to dara Slovākija un Velsa,....=
Viens no šīs Krievijas izlases futbolistiem, pirms čempja, pateica par Slovākiem, ka tie ir KOLHOZņIKI, a Velsiešu faniem parādīja savu vidējo pirkstu...
Tagad jādzer no akām kurās iespļāva

  +1 [+] [-]

, 2016-06-18 17:13, pirms 8 gadiem
Krievija nav Eiropas elites limena komanda un nekad tada nav bijusi. Tiesa, maca pret Angliju krievi speleja parsteidzosi sakarigi, tacu tas tikai apstiprina likumsakaribu. Piemeram, Spanijas izlase pret Krieviju izskatas ka futbola zinatnu doktori pret pirma kursa studentiem. Reizem gadas ari Krievija pa kadam izcilam futbola talantam, piemera, Arsavins, vel PSRS laikos Blohins un Belanovs, tacu kopuma tur ir vien pilns ar ambiciozam viduvejibam.

     [+] [-]

, 2016-06-18 17:15, pirms 8 gadiem
wolmar rakstīja: Krievija nav Eiropas elites limena komanda un nekad tada nav bijusi. Tiesa, maca pret Angliju krievi speleja parsteidzosi sakarigi, tacu tas tikai apstiprina likumsakaribu. Piemeram, Spanijas izlase pret Krieviju izskatas ka futbola zinatnu doktori pret pirma kursa studentiem. Reizem gadas ari Krievija pa kadam izcilam futbola talantam, piemera, Arsavins, vel PSRS laikos Blohins un Belanovs, tacu kopuma tur ir vien pilns ar ambiciozam viduvejibam.
Tas bija toreiz kad PSRS bija ukraiņi un gruzīni ...

     [+] [-]

, 2016-06-18 17:26, pirms 8 gadiem
Zvadars3 rakstīja: Tak palasiet uzmanīgi un vēlreiz, un ja tiešām nesapratāt ko viņš teica, tad izlasiet vēlreiz un uzmanīgi.
Viņš tieši runā par Krievijas izlases futbolistiem un atbalstītājiem. Viņš nerunā par pasauli. Viņš runā par Krieviju.
Un? tas tak visiem skaidrs, ne?

  +1 [+] [-]

, 2016-06-18 17:48, pirms 8 gadiem
Vismaz sakarīgi domā. Liekas ka vairums viņa tautiešu ar to be izceļās.