Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Van Deiks: "Četras trofejas vienā sezonā - gandrīz neiespējams sapnis"

Rolands Eliņš

Van Deiks: "Četras trofejas vienā sezonā - gandrīz neiespējams sapnis"
Virdžils van Deiks. Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola klubs "Liverpool" turpina pretendēt uz līdz šim nesasniegtu panākumu - visu četru galveno trofeju iegūšanu vienā sezonā. Kluba futbolists Virdžils van Deiks pēc iekļūšanas FA kausa finālā to nosauca par gandrīz neiespējami scenāriju, taču atzina, ka tas ir katra futbolista sapnis.

"Vēl neviens nav ieguvis tā saukto "quadruple", un tam ir labs izskaidrojums - to ir gandrīz neiespējami paveikt," sacīja Virdžils van Deiks par bieži piesaukto "quadruple", kas ir četru titulu - Premjerlīgas, FA kausa, EFL kausa un Čempionu līgas - izcīnīšana vienā sezonā.

"Liverpool" šosezon jau ieguvusi EFL kausu un pretendē uz visām trim pārējām balvām. Čempionu līgā Liverpūle ir sasniegusi pusfinālu, nedēļas nogalē iekļuva finālā FA kausā un Premjerlīgā atrodas otrajā vietā, tikai par vienu punktu atpaliekot no līderes Mančestras "City".

"Visas šīs runas par tituliem un rekordiem nenāk no mūsu komandas, bet gan no tās ārpuses," turpināja Nīderlandes futbolists. "Tas varētu mums radīt papildus spiedienu. Taču tā ir lieta, par ko visi sapņotu - uzvarēt visās sacensībās, kurās piedalies. Taču mums jāskatās, kā tas izdosies. Viss var notikt, tas pats attiecas arī uz citām komandām."

Van Deiks reizē arī uzsvēra, ka novērtē laiku, kad var spēlēt bez traumām un labā sportiskajā formā. Van Daiks iepriekšējā sezonā izlaida ilgu periodu ceļgala traumas dēļ, turklāt viņš norādīja, ka tieši karjeras otrajā pusē sācis rādīt labāku sniegumu: "Es iepriekš nebiju pārāk izcils spēlētājs, mana karjera uz augšu pacēlās vēlāk, tāpēc es šo laiku izbaudu vēl vairāk."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2022-04-18 16:03, pirms 2 gadiem
....tikai vajag vēl uzvarēt 11 spēles, var gan pieļaut vienu neizšķirtu ar Villareal, līdz 28.05. naktij...
No palikušiem 3 kausiem viens ir jāņem obligāti!
Ja paņems 2 kausus no šiem trim, tad super labi!
Paņemt visus 4 - tas ir sapnis un MC būtu vēl premjerlīgā kādā spēlē jāklūp!
Lai veicas!
Rīt jāuzvar Man Utd!

     [+] [-]

, 2022-04-18 19:31, pirms 2 gadiem
..viens jau ir, FA jāņem un tad jāskatās, kā CL finālā veiksies un kā līgā City spēlēs, kad tas būs vienīgais viņu mērķis, jo citu nebūs. pēc tam vēl FIFA kausu šogad dabūtu un augustā čempionu kausu. pilna laime