Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Olimpiskie medaļnieki Melbārdis un Strenga sīvā cīņā kļūst par Latvijas čempioniem

Andris Liepa
Andris Liepa

Olimpiskie medaļnieki Melbārdis un Strenga sīvā cīņā kļūst par Latvijas čempioniem
Oskars Melbārdis un Jānis Strenga
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Phjončhanas olimpiskajās spēlēs bronzu izcīnījušie Oskars Melbārdis un Jānis Strenga sestdien Siguldā, kur notika sezonas noslēguma pasākums ledus sporta veidos, sīvā cīņā kļuva par Latvijas čempioniem bobslejā.

Kaut Melbārdis un Strenga uzvarēja abos braucienos, viņi summā Oskaru Ķibermani un Matīsu Mikni apsteidza vien par 0,05 sekundēm. Pēc pirmā brauciena Melbārža duetam bija vienas simtdaļas pārsvars, bet otrajā pārsvaru izdevās pavisam nedaudz palielināt. Trešajā vietā palika Ralfs Bērziņš ar Dāvi Spriņģi.

Tikmēr skeletonā uzvarētāju noteica precizitātes braucienos - abi braucieni bija jāveic ar pēc iespējas līdzīgāku rezultātu. Šeit labākais bija 15 gadus vecais Elvis Veinbergs, kura abu braucienu laiki atšķīrās tikai par 0,04 sekundēm. Otrajā vietā sekoja šīs sezonas Eiropas kausu ieguvējs Krists Netlaus, kura braucienu rezultāti atšķīrās par 0,07 sekundēm, bet dalīta trešā vieta bija Ivo Šteinbergam un pasaules titulētākajam skeletonistam Martinam Dukuram, kuru laiki atšķīrās par 0,16 sekundēm.

Vēl Tomass Dukurs šādā vērtējuma bija piektais, kamēr sestā sekoja Endija Tērauda. Tāpat sacensībās piedalījās arī vairāki ārzemnieki, tostarp austrietis Matiass Gūgenbergers, spānis Anders Mirambels un ukrainis Vasilijs Geraškevičs.

Kamaniņu sportā Latvijas čempionāta medaļas jau bija sadalītas iepriekš un šoreiz sportisti tika sadalīti trijās stafetes komandās, aizvadot savstarpējas sacensības. Šeit uzvaru svinēja vienība, kurā bija Sigita Bērziņa, Inārs Kivlenieks, kā arī brāļu Andra un Jura Šicu ekipāža.

Kā vēstīts, karjeras pēdējās sacensības sestdien Siguldā aizvadīja kamaniņu braucējs Kristaps Mauriņš.

Izmantotie resursi:
bobslejs.lv

  +4 [+] [-]

, 2018-03-18 04:01, pirms 6 gadiem
Fantastisks raksts...juuus azi varat tabulas rezulratu ari ielikt???????? Rakst vertiba nullle. Noslaucit pecpusi un vias
Slēpts komentārs: Alpaville

  +1 [+] [-]

, 2018-03-18 10:05, pirms 6 gadiem
Bāc, varēja šo pasākumu pareklamēt, būtu aizbraucis paskatīties

  +3 [+] [-]

, 2018-03-18 10:28, pirms 6 gadiem
fire rakstīja: Fantastisks raksts...juuus azi varat tabulas rezulratu ari ielikt???????? Rakst vertiba nullle. Noslaucit pecpusi un vias
Piekrītu.

Kas ar Žaļimu? Brauca?

Varbūt kāds var ielikt rezultātu vai saiti uz tiem? Arī skeletona laikus (interesanti, cik mūsu jaunie mājas trasē zaudē Dukuriem gan trasē, gan startā).

  +1 [+] [-]

, 2018-03-18 11:18, pirms 6 gadiem
Nabagmāja, ne medijs.Tas pats attiecas uz bobslejs.lv.Laikam visa nauda izgrūsta par kamanām un nav simtnieka ko iedot kādam studentam lai tas uzraksta par notikumiem Winterfestā un Latvijas čempionātā.Totāli nabagi.Garīgā ziņā.

     [+] [-]

, 2018-03-18 13:57, pirms 6 gadiem
наpoд недавнo pаскрыл секрет стpойногo и подтянутогo тела, не занимаясь cпоpтом и без диет. Этoт спосoб вычитал в одном блoге и pешил cpазу же oпpобовать, результат удивил: за две недели убрал живoт и начали прocтупать кубики, подкачал руки и cпину.Тeпеpь и жeна захoтeла пoпpобoвать, вeдь нe нужнo cидеть на диетах и хoдить в cпоpт зал и цена вoпpоca кoпeeчнaя. Вот тот блог, где подpобнo вcе опиcано --- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?