Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Par Latvijas Riteņbraukšanas federācijas ģenerālsekretāru apstiprināts Ivo Čerbakovs

Krišs Upenieks

Par Latvijas Riteņbraukšanas federācijas ģenerālsekretāru apstiprināts Ivo Čerbakovs
Ivo Čerbakovs
Publicitātes foto

Latvijas Riteņbraukšanas federācijas (LRF) padomes sēdē par jauno organizācijas ģenerālsekretāru vienbalsīgi tika apstiprināts Ivo Čerbakovs, kurš amatā nomainīja četrus gadus šo amatu veikušo Daci Dimanti.

Aizvadītā gada novembrī notika Latvijas Riteņbraukšanas federācijas prezidenta un padomes vēlēšanās. Otro termiņu pēc kārtas par LRF prezidentu tika ievēlēts Igo Japiņš, bet padomē ievēlēja Edgaru Dupatu, Andri Kreisleru, Lauru Stepani un Raimondu Graubi. LRF ģenerālsekretāra pienākumus līdz jauna šī amata veicēja apstiprināšanai uzņēmās līdzšinējā organizācijas ģenerālsekretāre Dace Dimante.

16. janvāra LRF padomes sēdē padomes locekļi vienbalsīgi par jauno organizācijas ģenerālsekretāru apstiprināja Ivo Čerbakovu. Tikmēr Dace Dimante tika apstiprināta par LRF izpilddirektori, kuras pārziņā būs ikdienas biroja darbu vadīšana.

Ivo Čerbakovs ir sporta entuziasts, kura pamatnodarbošanās ir uzņēmējdarbība un jurisprudence. Jaunā ģenerālsekretāra mērķi, strādājot Latvijas Riteņbraukšanas federācijā, ir stiprināt LRF komandu un kopā veicināt riteņbraukšanas tradīciju atdzimšanu jaunā kvalitātē, jo šobrīd riteņbraukšanai, kas aptver ne tikai BMX, bet arī šosejas un MTB riteņbraukšanas veidus, kopumā Latvijā tiek pievērsta nepelnīti maza uzmanība. Kopējais izaicinājums ir atjaunot arī treka riteņbraukšanu Latvijā. Ivo Čerbakova mērķis ģenerālsekretāra amatā ir vairāk iesaistīt arī biznesa sabiedrību šī Latvijai tik nozīmīgā sporta veida atbalstīšanā, kas ļautu ievērojamāk realizēt LRF labās ieceres riteņbraukšanai attīstībai un jauno talantu izaugsmei.

Latvijas Riteņbraukšanas federācija ir atzīta sporta federācija, kuras pārraudzībā ir šosejas, BMX un MTB riteņbraukšanas veidu koordinēšana un attīstīšana.

Informāciju sagatavoja:
Toms Markss
Latvijas Riteņbraukšanas federācijas preses sekretārs: