Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Telpu futbola izlase Baltijas kausu sāk ar Igaunijas sagraušanu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Telpu futbola izlase Baltijas kausu sāk ar Igaunijas sagraušanu
Telpu futbola izlase. Foto: LFF

Baltijas kausa titula aizstāvēšanu šodien veiksmīgi sāka Latvijas izlase, kas Rīgā ar 7:0 pārliecinoši apspēlēja Igauniju. Ar ''hat-trick'' izcēlās Germans Matjušenko. Svētdien Latvija Salaspilī aizvadīs otro spēli pret Lietuvu.

Spēles rezultātu jau pirmajā minūtē atklāja Artūrs Jerofejevs, kurš Latvijas izlasē atgriezies pēc divu gadu pārtraukuma, bet sestajā minūtē pārsvaru dubultoja Germans Matjušenko. Pārsvaru puslaika vidū no soda sitiena atzīmes vēl vairāk nostiprināja Andrejs Baklanovs, bet tā beigu daļā piecu vārdu handikapu panāca ilgāku laiku izlasē neredzētais Romāns Rožkovskis un Miks Babris. Kasparam Neretam valstsvienības vārtos savu komandu glābt pirmajā puslaikā nācās tikai reizi.

Otrā puslaika ievadā Igaunijas izlase sparīgi centās atspēlēties, tomēr tā vietā atkal precīzi bija mājinieki, kad savus otros un trešos vārtus guva Matjušenko. Debiju Latvijas izlasē šajā mačā piedzīvoja Artjoms Kozlovskis un Artjoms Križanovskis.

Pārējās divas turnīra spēles notiks Salaspils sporta namā – 18. decembrī plkst. 14:00 starp Lietuvu un Igauniju, kā arī 19. decembrī plkst. 14:00 starp Latviju un Lietuvu. Visi turnīra mači notiek bez līdzjutēju klātbūtnes.

Latvija ir tituliem bagātākā komanda Baltijas kausa vēsturē, kā arī pašreizējā trofejas glabātāja. Pērn turnīrs nenotika, bet 2019. gadā mūsu telpu futbolisti ar 5:2 apspēlēja Lietuvu un ar 4:0 Igauniju. Līdz šim no astoņiem aizvadītajiem Baltijas kausa turnīriem telpu futbolā Latvijas izlase triumfējusi sešas reizes.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13728/baltijas...