Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikinam veic pārbaudes, Kolumbusa no fārmkluba izsauc rezerves vārtsargu

Agris Suveizda

Merzļikinam veic pārbaudes, Kolumbusa no fārmkluba izsauc rezerves vārtsargu
Elvis Merzļikins. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komandas Kolumbusas "Blue Jackets" treniņu iepriekšējā vakarā izlaida vārtsargs Elvis Merzļikins, aizsargs Džeiks Bīns un uzbrucējs Ēmils Bemstrems – viņiem visiem tika veiktas medicīniskās pārbaudes.

Pārbaužu rezultāti un savainojumu nopietnība pagaidām vēl nav zināma, taču nojaušams, ka Elvim Merzļikinam nāksies izlaist, kā minimums, nākamo spēli naktī uz piektdienu pret Monreālas "Canadiens". Treniņā kopā ar Jonasu Korpisalo darbojās kādreizējais vārtsargs un pašreizējais "Blue Jackets" hokeja operāciju darbinieks Rīds Robertsons, bet no fārmkluba pirms mača ārkārtas gadījumā izsaukts trešais numurs Daņiils Tarasovs.

Kolumbusas "Blue Jackets" naktī uz ceturtdienu sešu mājas spēļu sēriju sāka ar uzvaru pagarinājumā pār Filadelfijas "Flyers" (5:4), taču Merzļikinam savainojuma dēļ spēle beidzās jau 33. minūtē pie rezultāta 2:2. Latviešu vārtsargs šosezon sācis astoņas un aizvadījis deviņas spēles, tiekot pie uzvaru un zaudējumu bilances 2-5, atvairot 86,4% metienu un ielaižot vidēji 4,74 ripas. Korpisalo sācis trīs un aizvadījis četras spēles, nopelnījis bilanci 2-1, atvairījis 91,0% metienu un ielaidis vidēji 3,69 ripas, bet Tarasovs sācis četras un aizvadījis piecas spēles, izcīnījis vienu uzvaru, piedzīvojis trīs zaudējumus, atvairījis 89,3% metienu un ielaidis vidēji 3,57 ripas.

Ar 11 punktiem 15 spēlēs Kolumbusas "Blue Jackets" ieņem priekšpēdējo vietu NHL un mājas spēļu sērijā uzņems arī Detroitas "Red Wings", Floridas "Panthers", Monreālas "Canadiens" un Ņujorkas "Islanders". Pirms gaidāmās cīņas pret Monreālu savainoto spēlētāju rezervē retrospektīvi no 14. novembra tika ievietots viens no uzbrukuma līderiem Patriks Laine, kurš potītes sastiepuma dēļ izlaidīs 3-4 nedēļas. Oficiālajā lazaretē atrodas arī aizsargi Zeks Verenskis (sezona galā), Niks Blankenburgs (6-8 nedēļu savainojums) un Ādams Būkvists (sešas nedēļas), kā arī uzbrucēji Jakubs Vorāčeks (atlabšanas ilgums nav zināms) un Džastins Danforts (seši mēneši).

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...
https://www.nhl.com/bluejackets/new...
https://twitter.com/JacketsInsider/...

  -1 [+] [-]

, 2022-11-17 09:58, pirms gada
Ieliks šamējo būrī, nostāvēs labāk par popzvaigzni un tad jau varēs atkal daudz un gudri stāstīt par grūtībām un ko tik vēl nē. (:

     [+] [-]

, 2022-11-17 12:53, pirms gada
Redz ka neiet, izdomāja traumu

     [+] [-]

, 2022-11-17 13:04, pirms gada
Visi traumētie paņēmuši tādas pagaras brīvdienas.