Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakela un E.Višņakova klubu duelī uzvaru izrauj "Cracovia"

Rolands Eliņš

Rakela un E.Višņakova klubu duelī uzvaru izrauj "Cracovia"
Deniss Rakels
Foto: Cracovia.pl

Latvijas izlases uzbrucēji Eduards Višņakovs un Deniss Rakels pēc spēlēm pret Islandi un Turciju bija devušies uz Krakovu, kur savstarpējā spēlē noskaidroja spēku samērus Polijas Ekstraklasē Hožuvas "Ruch" un "Cracovia" komandu cīņā. Ar 1:0 uzvarēja Rakela klubs, uzvaru izraujot 78. minūtē.

Ja Latvijas izlases pēdējā spēlē sākumsastāvā izgāja Eduards Višņakovs, bet Deniss Rakels palika rezervē, tad Polijas čempionāta mačā bija otrādi, proti, Rakels bija "Cracovia" pamatsastāvā, bet Višņakovs palika "Ruch" rezervē.

Spēles sākumā "Cracovia" darbojās aktīvi, un arī Rakels vairākkārt nokļuva uzmanības centrā, te paliekot aizmugurē, te nespējot uzņemt piespēli, te ar precīzu piespēli atrodot partneri. Mača 29. minūtē Rakels arī izrāvās viens pret vārtsargu, taču arī tajā brīdī tika fiksēta aizmugure. Otrā puslaika sākumā Rakels tika nogāzts soda laukumā, taču tiesnesis sodu nepiešķīra.

70. minūtē laukumā devās Višņakovs, taču ilgi pret partneri Latvijas izlasē viņam spēkoties nesanāca, jo Rakels tika nomainīts 75. minūtē. Uzreiz pēc tam tika gūti arī mača izšķirošie vārti, kas nodeva trīs punktus "Cracovia" rīcībā. Vēl gan Višņakovam bija iespēja izlīdzināt rezultātu, taču sitiens ar galvu bija neprecīzs.
Abas komandas gan atrodas Ekstraklases lejasdaļā - "Cracovia" ar 14 punktiem ieņem 13. vietu, bet pagājušās sezonas medaļniece "Ruch" ar astoņiem punktiem ir vietu zemāk.

Izmantotie resursi:
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...

  -1 [+] [-]

, 2014-10-17 23:04, pirms 9 gadiem
Kurma tad šaubu?
Rakels > VišņaE

  -1 [+] [-]

, 2014-10-17 23:18, pirms 9 gadiem
Nesaprotu Ruch, Višņakovs pierādīja Widzevā, ka spēj rādīt augstu klasi, kā arī viņš guva vārtus debijā, kāpēc viņš ir jātur uz soliņa?

  -1 [+] [-]

, 2014-10-18 00:44, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Nesaprotu Ruch, Višņakovs pierādīja Widzevā, ka spēj rādīt augstu klasi, kā arī viņš guva vārtus debijā, kāpēc viņš ir jātur uz soliņa?
ar Rudņevu HSV bija tas pats - sasita golus un nākamajā sezonā deldēja soliņu

     [+] [-]

, 2014-10-18 02:01, pirms 9 gadiem
Šitos abus censoņus kādā pārbaudes spēlē uzlaistu kopā izlasē kā alternatīvu pārim Šabala-Rudņevs. Eduards pret turkiem ar savu ātrumu aizrāva un par Rakela spējām šaubu nav jau kopš 2010. gada, ja tām netraucē ārpus futbola faktori. Nākamgad izlasē vēl Gauračs atgriezīsies, tā, ka izvēles iespējas būs labas.

     [+] [-]

, 2014-10-18 10:22, pirms 9 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Kurma tad šaubu?
Rakels > VišņaE
Eksperts!