Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Franču centrs Gobērs savam arsenālam pievienojis tālmetienus

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Video: Franču centrs Gobērs savam arsenālam pievienojis tālmetienus
Francijas līderis Rudī Gobērs (#27). Foto: FIBA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Minesotas ''Timberwolves'' un Francijas nacionālās izlases centra spēlētājs Rudī Gobērs pirms pusfināla cīņas pret Poliju pārsteidzis klātesošos ar vairākiem realizētiem trejačiem.

Gobērs ir pazīstams kā lielisks aizsardzības spēlētājs, kā arī atlēkušo bumbu vācējs zem groziem. Reizēm viņš dominē arī divcīņās, taču nekad nav uzskatīts par tālmetienu speciālistu.

Lai saprastu situāciju ir jāpiemin, ka Gobērs NBA ir pavadījis deviņas sezonas. Viņš laukumā devies 611 pamatturnīra spēlēs, pārstāvot tikai Jūtas ''Jazz''. To laikā viņš izpildījis tikai 11 tālmetienus, nevienu netrāpot grozā.

Pirms cīņas pret Poliju, kas noslēdzās ar lielāko sagrāvi Eiropas čempionātu pusfinālu vēsturē, Gobērs realizēja vismaz divus trejačus pēc kārtas. Šis notikums bijis tik nozīmīgs, ka videoklips ar Gobēra tālmetieniem Twitter platformā skatīts jau vismaz 300 tūkstošus reižu.

Vai tas nozīmē, ka jaunajā NBA sezonā viņš savu arsenālu būs papildinājis ar letālu precizitāti no distances, vai tomēr tā ir veiksme?

Vai Gobērs jaunajā NBA sezonā pārsteigs un realizēs arī tālmetienus?

  • 95

  • 149