Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Horvātu aizsargs Lovrens pēc zaudējuma finālā: "Francija nespēlēja futbolu"

Agris Suveizda

Horvātu aizsargs Lovrens pēc zaudējuma finālā: "Francija nespēlēja futbolu"
Dejans Lovrens
Foto: Reuters/Scanpix

Pasaules kausa ieguvēja Francija četrās izslēgšanas spēlēs guva 11 vārtus jeb par četriem vairāk nekā Beļģija un Horvātija, kas turklāt aizvadīja vēl trīs pagarinājumus, taču gan beļģu, gan horvātu spēlētāji pēc zaudējuma sāncenšiem pārmeta futbola nespēlēšanu.

Šoreiz to izdarījis horvātu centra aizsargs Dejans Lovrens, kurš dažas dienas iepriekš sevi bija nodēvējis par vienu no labākajiem aizsargiem pasaulē: "Francija nespēlēja futbolu. Tai bija viena taktika, un tas ir jāciena. Viņi gaidīja savu iespēju un guva vārtus. Viņi tā spēlēja katrā spēlē."

"Esmu vīlies, jo zaudējām, lai arī spēlējām skaistu futbolu un spēlējām daudz labāk nekā viņi," teica Lovrens, kurš savulaik ir spēlējis Francijas klubā Lionas "Olympique". Tāpat viņš nebija mierā ar piespriesto pendeli, kas kļuva par vienu no svarīgākajiem brīžiem mačā. "Francija bija viena no galvenajām favorītēm uz Pasaules kausu, un tā to arī izcīnīja. Taču neviens nesaprot noteikumus. Kā gan mūsu spēlētājs [Ivans Perišičs] varēja pagūt noreaģēt?"

"Protams, ka VAR ir jāprogresē. Dažreiz tā ir pendele un dažreiz – ne. Patiešām nesaprotu. Daudz cilvēku saka, ka pendeles nebija, taču ko gan tagad varam padarīt?!" noslēdza "Liverpool" futbolists.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2018-07-17 11:58, pirms 6 gadiem
Skaidrs ka bija pendele.

     [+] [-]

, 2018-07-17 12:16, pirms 6 gadiem
Ja tiesnesis tiesātu kaut cik franču labā - šo "pļāvēju" varēja (un vajadzēja) noraidīt jau 1.puslaikā. Spēlē tikai kaulā, bumba viņam nav interesanta. P.S. Un kas tad piespieda horvātus radīt Francijai šīs 4 ( un vairāk!) retās izdevības vārtu gūšanai?? Mūžīgā krievu un "jugu" ņaudēšana pēc zāģiem.

  +3 [+] [-]

, 2018-07-17 12:26, pirms 6 gadiem
No otras puses, Francijai nemaz nevajadzēja spēlēt futbolu. Būtu horvāti vadībā, tad francūžiem būtu jāspēlē futbols, un ļoti iespējams, ka viņi to arī darītu, vai vismaz mēģinātu.

Problēma ar VAR ir tāda, ka futbolā noteikumi nav pietiekami precīzi formulēti. Tenisā, piemēram, bumba ir iekšā vai ārā, un pēc hawkeye analīzes visiem viss skaidrs, PAT TAD, ja šķirba ir mazāka par sistēmas kļūdu. Futbolā, turpretim, runa ir par apzinātu spēli ar roku, nedabiskām roku pozīcijām, un tas vienmēr būs interpretācijas jautājums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: ervins_rudzitis_3609190

  +1 [+] [-]

, 2018-07-17 13:28, pirms 6 gadiem
Lovrenam būtu jāsatraucas par vietu klubā - lielākais Liverpool caurums aizsardzībā, pilns Youtube ar smieklu video kā viņš lohojas

  -1 [+] [-]

, 2018-07-17 13:34, pirms 6 gadiem
To Kili. Precīzāk es nepateiktu.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-17 13:44, pirms 6 gadiem
Nu izskatījās, varbūt, horvāti labāk, bet šoreiz nepaveicās. Tāda tā špīle ir, Itālija ar totālu antifutbolu 4 reizes ir savākusi PK un tāpēc pasaule nav aizgājusi bojā. Spēles ar roku jautājumu var atrisināt, tiesnešiem iemācoties atšķirt, kad ar bumbu ir trāpīts pa roku un kad ar roku pa bumbu. Es finālā pendeli nebūtu nozīmējis, bet, noteikti, pēc tam tiktu nemanāmi degradēts.

  +2 [+] [-]

, 2018-07-17 14:06, pirms 6 gadiem
mežacūka rakstīja: Skaidrs ka bija pendele.
Oponēšu, atsaucoties arī uz studiju ar Ferdinadu un Klinsmanu u.c, visi kā viens teica, ka nav pendele lasot noteikumus cauri. Otrkārt, melnais pirmais pieskārās ar roku bumbai, kaut ātrā versijāto pamanīt grūti. Arī otrajos vārtos visi studijas cilvēki atzina,ka Griezmans notēloja un ka brīvsitiena nebija. Būtībā divi vārti pirmie tika iedoti.
Par pendeli runājot, pēc noteikumiem neatbilda pāris punkti, kas izsķir pendeles iedošanu vai nē.
1. Rokas kustība virzienā uzbumbu (tādas nebija);
2. Distance no pēdējā saskarsmes punkta līdz rokai, kas reāli bija varbūt metrs un izvairīties nevar (pēc šī ounkta arī nav jādod pendele)
Jā roka varbūt ir roka, bet nav izskatīti visi noteikumi par ko dod pendeli. Es uzskatu, ka daudz kas tika politiski jau izspriests un dēļ Horvātu tekstiem par Ukrainu te rezultāts bija zināms.

  -2 [+] [-]

, 2018-07-17 14:53, pirms 6 gadiem
karlosm rakstīja: Oponēšu, atsaucoties arī uz studiju ar Ferdinadu un Klinsmanu u.c, visi kā viens teica, ka nav pendele lasot noteikumus cauri. Otrkārt, melnais pirmais pieskārās ar roku bumbai, kaut ātrā versijāto pamanīt grūti. Arī otrajos vārtos visi studijas cilvēki atzina,ka Griezmans notēloja un ka brīvsitiena nebija. Būtībā divi vārti pirmie tika iedoti.
Par pendeli runājot, pēc noteikumiem neatbilda pāris punkti, kas izsķir pendeles iedošanu vai nē.
1. Rokas kustība virzienā uzbumbu (tādas nebija);
2. Distance no pēdējā saskarsmes punkta līdz rokai, kas reāli bija varbūt metrs un izvairīties nevar (pēc šī ounkta arī nav jādod pendele)
Jā roka varbūt ir roka, bet nav izskatīti visi noteikumi par ko dod pendeli. Es uzskatu, ka daudz kas tika politiski jau izspriests un dēļ Horvātu tekstiem par Ukrainu te rezultāts bija zināms.
Nuu, viņam tieši pēdēja sekundē bija rokas kustība uz bumbu (sākumā ir augšā, bet tad pēc sekundes pie ceļa), kas nav īpaši dabīgi, kad esi lēcienā (vismaz priekš manis).

     [+] [-]

, 2018-07-17 15:58, pirms 6 gadiem
Nu visi,kuri bija par horvātiem,protams saka,ka rokas tur nebija..Nu carlosm,visās piešķirtajās pendelēs praktiski jo nebija apzin'ta rokas kustība bumbas virzienā,bet kā saka savas rokas ir jākontrolē,kā hokejā nūja!Tāpēc jau citi spēlētāja vienk.pirms centrējuma slēpj pat rokas aiz muguras,tad neviens neko nepiešķir!Bet ja lec gaisā un vicina rokas,vai pat krītot to izdara,tad sūdi var gadīties kaut neapzināti!

     [+] [-]

, 2018-07-17 16:19, pirms 6 gadiem
Šitais vēl nav izgulējis dzērumu...

     [+] [-]

, 2018-07-17 16:35, pirms 6 gadiem
ervins_rudzitis_3609190 rakstīja: Nu visi,kuri bija par horvātiem,protams saka,ka rokas tur nebija..Nu carlosm,visās piešķirtajās pendelēs praktiski jo nebija apzin'ta rokas kustība bumbas virzienā,bet kā saka savas rokas ir jākontrolē,kā hokejā nūja!Tāpēc jau citi spēlētāja vienk.pirms centrējuma slēpj pat rokas aiz muguras,tad neviens neko nepiešķir!Bet ja lec gaisā un vicina rokas,vai pat krītot to izdara,tad sūdi var gadīties kaut neapzināti!
Nejau es esmu baigais eksperts, bet tie džeki, kas bija BBC sporta studijā ir daudz meistarīgāki spriest vai bija vai nebija, un tieši tāpēc tika izlasīti arī noteikumi par ko ir vai nav jāadod pendele. Viņš nevicināja rokas bumbas virzienā un viņš neredzēja pat kur bumba lido, nēģeris netrāpija ar galvu un bumbai atsitoties pret viņa bicepsu trāpija pa horvāta roku, kas bija lejā, tur nevarēja izvairīties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-17 23:08, pirms 6 gadiem
Šitam horvatam vel ir ligums ar Liverpuk un diez vai angļu speletaji 'tagad baigi ciena šo horvatu ,lai brauc spele horvatija ,