Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Latvijas hokeja čempionāta pusfināli Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Jānis Celmiņš

Latvijas hokeja čempionāta pusfināli Sportacentrs.com TV tiešraidēs
Foto: lhf.lv

Piektdien 18. martā Liepājā un Piņķos startēs Latvijas hokeja Virslīgas pusfinālu sērijas. Abu sēriju spēles tiešraidēs demonstrēs Sportacentrs.com TV kanāls.

Pusfinālos iekļuvušas abas aizvadītā gada finālistes HK “Mogo” un HK “Kurbads”, turklāt šogad abas tiksies jau pusfinālā. Daudzi šo pāri jau nodēvējuši par finālu pirms fināla, taču domājams, ka abām otrā pāra pretiniecēm HK “Liepāja” un HK “Prizma” šis apzīmējums nepatiks, un arī šajā pārī cīņa būs sīva. Abas pusfināla pāru cīņas tiešraidēs tiks demonstrētas Sportacentrs.com TV kanālā. Sērijas ritēs līdz vienas komandas trim uzvarām.

Latvijas hokeja čempionāta pusfināli Sportacentrs.com TV kanālā

Piektdien, plkst. 18.30 HK Liepāja – HK Prizma
Sestdien, plkst. 17.00 HK Mogo – HK Kurbads
Otrdien, plkst. 19.30 HK Kurbads – HK Mogo

Ja kādā no pāriem būs nepieciešamas arī ceturtās vai piektās spēles, arī tās būs skatāmas Sportacentrs.com TV kanālā.

Par Sportacentrs.com TV kanālu:

Sportacentrs.com TV kanāls no 2016. gada 1.janvārā ir pieejams visā Latvijā bezmaksas apraidē. Tajā ik mēnesi iespējams skatīties vairāk nekā 30 dažādu sporta veidu tiešraides, kā arī aktuālās intervijas ar Latvijas sportistiem vai sporta dzīves cilvēkiem.