Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Latgols" pret Jūrmalu TV tiešraidē, dāmām līderu cīņa

Jānis Pārums

"Latgols" pret Jūrmalu TV tiešraidē, dāmām līderu cīņa
"Latgols" handbolisti
Foto: ReKurZeme.lv

Šajā nedēļas nogalē tiks aizvadītas piecas spēles Latvijas vīriešu un sieviešu handbola čempionātā, no kurām viens mačs – "Latgols" pret "Jūrmalas Sportu" – tiks demonstrēts Sportacentrs.com TV tiešraidē.

Jau sestdien plkst. 15:00 laukumā dosies Latvijas čempionāta divas vadošās komandas sievietēm – Dobeles "SS/REIR" (8-2-1) un LSPA (7-1-2). Dobelnieces šosezon piedzīvojušas tikai vienu zaudējumu (pret "Latgols") un ar 18 punktiem 11 spēlēs ieņem pirmo vietu. LSPA aizvadījušas par vienu spēli mazāk, zaudējušas divreiz un ieņem pozīciju uzreiz aiz līderēm, atpaliekot par trim punktiem.

Šosezon komandas tikušās vienreiz un uzvarētāju noskaidrot tā arī neizdevās. Tuvāk panākumam bija dobelnieces, kas piecarpus minūtes līdz spēles beigām bija vadībā ar +6, taču izsēja pārsvaru un LSPA izrāva laimīgu neizšķirtu. Šoreiz komandas tiksies Dobelē, un savu līdzjutēju priekšā Larisas Veinbergas vadītā komanda noteikti gribēs atzīmēt devīto panākumu šosezon.

Sieviešu Virslīgā šajā nedēļas nogalē notiks vēl divas spēles – sestdien plkst. 14:45 Salaspils Sporta skolas (5-5) komanda savā laukumā uzņems SK "Latgols" (6-4), bet pastarītes no Skrīveriem (0-10) cīnīsies pret Latvijas čempionēm Stopiņu NHK (4-1-5), kas šobrīd ieņem vien piekto vietu septiņu komandu konkurencē.

Vīriešu čempionātā notiks divas spēles, taču abas solās būt aizraujošas un principiālas. Šodien plkst. 18:00 vicečempioni "Ogre/Miandum" (6-6) uzņems Vaiņodi (6-7), kam izbraukumā negaidīti piekāpās pirmajā savstarpējā spēlē (26:28). Abas komandas pēdējos divos mačos piedzīvojušas zaudējumus un turnīra tabulā atrodas blakus, tāpēc cīņa abām vienībām ir ļoti svarīga arī no turnīra tabulas viedokļa.

Visbeidzot nedēļas nogales centrālajā spēlē, kas tiks demonstrēta arī Sportacentrs.com TV tiešraidē Ludzas "Latgols" (5-8) savā laukumā uzņems "Jūrmalas Sportu" (7-5), kas šobrīd ir augstajā trešajā vietā.

Interesanti, ka abu komandu pirmajā savstarpējā spēlē jūrmalnieki dominēja un neatstāja pērnās sezonas bronzas medaļniekiem nekādas izredzes uz panākumu – 31:18. Šoreiz gan maz ticams, ka Jūrmalai klāsies tik viegli, jo tieši savā laukumā "Latgols" handbolisti (attēlā) guvuši četras no piecām uzvarām. Turklāt diez vai ludzānieši ir atmetuši domu par spēlēšanu LHF kausā, kur pēc Latvijas čempionāta noslēguma spēlēs četras labākās vienības, balstoties uz regulārās sezonas rangu.

Virslīga vīriešiem

Kalendārs/Rezultāti
Turnīra tabula
Statistika

Virslīga sievietēm

Kalendārs/Rezultāti
Turnīra tabula
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

  +2 [+] [-]

, 2015-01-17 13:38, pirms 9 gadiem
Latgols paņems!