Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Jūrmalas Sports" un "Ogre/Miandum" turpinās cīņu par bronzu

Jānis Pārums

"Jūrmalas Sports" un "Ogre/Miandum" turpinās cīņu par bronzu
Foto: Ritvars Raits

Sestdien plkst. 18:00 Spuņciemā tiks aizvadīta ceturtā spēle sērijā par trešo vietu starp "Jūrmalas Sportu" un "Ogre/Miandum". Šobrīd sērijā līdz trim uzvarām vadībā ar 2-1 ir jūrmalnieki.

Bronzas sērija startēja ar diviem Jūrmalas handbolistu panākumiem – vispirms "Jūrmalas Sports" savā laukumā Spuņciemā ogrēniešus apspēlēja ar 26:20, bet pēc tam bija pārāki arī viesos, turklāt demonstrējot vēl pārliecinošāku sniegumu – 35:27.

Iespēju noslēgt sēriju jau pagājušajā sestdienā gan jūrmalnieki neizmantoja, jo Ogres handbolisti bija maksimāli motivēti pagarināt sēriju, aizvadīja labu spēli, bija vadībā no sākuma līdz pat beigām un, uzvarot ar 26:20 sērijā pietuvojās līdz 1-2. Jāpiebilst gan, ka sērijas trešajā spēlē nespēlēja jūrmalnieku līnijas spēlētājs Uldis Lībergs.

Interesanti, ka līdz ar uzvaru sestdien "Ogre/Miandum" pārtrauca triju zaudējumu sēriju pret Jūrmalas komandu savstarpējās spēlēs – bez pirmajām divām bronzas sērijas spēlēm ogrēnieši jūrmalniekiem bija piekāpušies arī vienā no pēdējām regulārā čempionāta spēlēm, kurā izšķīrās trešās vietas liktenis. Kopumā gan abu komandu savstarpējo spēļu bilance šogad ir līdzsvarā – trīs uzvaras vienai komandai, trīs otrai.

Taču aizvien tuvāk bronzas godalgām ir jūrmalnieki, kas ir tikai vienas uzvaras attālumā, kamēr Ogrei, kas pērn pirmoreiz tika pie Latvijas čempionāta sudraba, jāuzvar divi mači. "Jūrmalas Sports" pēdējoreiz labāko trijniekā iekļuva 2010.gadā, kad izcīnīja bronzu, bet pēc tam divreiz izcīnīta ceturtā vieta (2011., 2012.), pa reizei astotā (2013.) un piektā (2014.).

Kā ierasts, liela nozīme būs abu komandu vārtsargu Viktora Turkupola (Jūrmalas Sports) un Andra Molotanova (HK Ogre/Miandum) sniegumam un aizsardzībai.

Spēli tiešraidē varēs vērot portālā Sportacentrs.com un Lattelecom interaktīvās TV 411.kanālā Sportacentrs.com TV. Ja nepieciešams, piektā un izšķirošā spēle spēle svētdien plkst. 13:00 notiks turpat Spuņciemā.

Jāatgādina, ka pirms nedēļas par Latvijas čempioniem otro gadu pēc kārtas kļuva Dobeles "Tenax" handbolisti, kas sērijā līdz trijām uzvarām ar 3-0 tika galā ar "Celtnieks/LSPA".

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2015-05-16 11:54, pirms 9 gadiem
Kurmēns Ogrei spēlēs?