Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Hārts atvaira 48 metienus un palīdz ''Flyers'' pārspēt ''Devils''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Hārts atvaira 48 metienus un palīdz ''Flyers'' pārspēt ''Devils''
Kārters Hārts. Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) uzvaru pār vienu no Austrumu konferences vadošajām komandām Ņūdžersijas ''Devils'' ar 2:1 svinēja Filadelfijas ''Flyers''. Vārtos sekmīgu spēli aizvadīja Kārters Hārts, atvairot pretinieku 48 izdarītos metienus. Citā spēlē zaudējumu pēcspēles metienos piedzīvoja līgas līdere Bostonas ''Bruins''.

• Nacionālajā hokeja līgā (NHL) naktī uz piektdienu panākumu ar 2:1 pār Ņūdžersijas ‘’Devils’’ izcīnīja Filadelfijas ‘’Flyers’’. Ņūdžersija piedzīvoja jau otro zaudējumu pēc kārtas, kamēr Austrumu konferences priekšpēdējās vietas īpašniece ‘’Flyers’’ guva trešo panākumu pamatlaikā pēdējo desmit laikā.

• Izcilu spēli ‘’Flyers’’ vārtos aizvadīja vārtsargs Kārters Hārts, kurš atvairīja 48 no ‘’Devils’’ izdarītajiem 49 metieniem. Filadelfija uz pretinieces vārtiem meta divas reizes mazāk (24), taču Viteks Vanečeks tika galā ar 22 metieniem.

• Uzvaras vārtus ‘’Flyers’’ labā trešā perioda 12. minūtē iemeta Treviss Konečnijs, kuram tie kļuva par 12. vārtiem sezonā.

• Neskatoties uz diviem zaudējumiem pēc kārtas, ‘’Devils’’ joprojām ir viena no Austrumu konferences līderēm. Ar 44 punktiem tā pašlaik ieņem otro vietu, par četriem atpaliekot no līderes Bostonas ‘’Bruins’’, kas naktī uz piektdienu arī piedzīvoja zaudējumu.

• Visas līgas līdere ‘’Bruins’’ pēcspēles metienos ar 2:3 piekāpās Losandželosas ‘’Kings’’. Pēc divu punktu izcīnīšanas ‘’Kings’’ tikusi uz ceturto vietu Rietumu konferencē.

• ‘’Kings’’ mača laikā atspēlējās no 0:2. Bostona abus vārtus iemeta otrajā periodā, kamēr Losandželosas labā trešajā periodā abas ripas iemeta Adrians Kempe, neizšķirta nesošo trāpot 18. minūtē vairākumā.

• Komandām bija nepieciešamas septiņas pēcspēļu metienu kārtas, lai noteiktu uzvarētāju. Pirmajās divās abas komandas bija nekļūdīgas, bet pēc tam tikai Trevors Mūrs prata apspēlēt Bostonas vārtsargu, tādējādi atnesot ‘’Kings’’ panākumu.

NHL spēles 16. decembrī

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Canadiens - Ducks2:5Lightning - Blue Jackets4:1
Capitals - Stars1:2Bruins - Kings2:3 PM
Devils - Flyers1:2Panthers - Penguins2:4
Hurricanes - Kraken3:2Rangers - Maple Leafs3:1
Jets - Predators2:1 PBlackhawks - Golden Knights1:4
Avalanche - Sabres2:4Oilers - Blues3:4 PM

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.