Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Optibet Lokomotīvei" vēl viens papildinājums - austrālietis Sedžmens

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Optibet Lokomotīvei" vēl viens papildinājums - austrālietis Sedžmens
Džastins Sedžmens

Daugavpils "Optibet Lokomotīve" spīdveja komanda parakstījusi vēl vienu tā saukto "Varšavas līgumu" - ar 30 gadus veco austrālieti Džastinu Sedžmenu, kurš tamlīdzīgā lomā Daugavpils komandā bija jau 2016. gada sezonā, bet toreiz nevienā mačā nepiedalījās.

Pirms sešiem gadiem Daugavpils komanda kļuva par Polijas 1. līgas čempioni, tās sastāvs bija tik spēcīgs (Fredriks Lindgrens, Jonass Kilmekorpi, Andžejs Ļebedevs, Maksims Bogdanovs, Ķasts Puodžuks, Jevgeņijs Kostigovs...), ka austrālietim grūti bija kādu no pieaugušajiem braucējiem izkonkurēt un arī savainojuma vai citu iemeslu dēļ neviens no līderiem no sastāva neizkrita.

Savulaik Džastins bija viens no labākajiem Austrālijas spīdveja junioriem - Austrālijas U21 junioru čempionātā viņa rēķinā divas sudraba un viena bronzas medaļa. Austrālijas pieaugušo čempionātā Sedžmens kļuva par vicečempionu 2017. gadā, bet 2015. gadā ieguva bronzas medaļu.

Aizvadītajā sezonā Džastins Lielbritānijas Premjerlīgā pārstāvēja Šefīldas komandu "Tigers" un kļuva par vicečempionu. Divu finālmaču summā "Tīgeri" tikai ar divu punktu starpību zaudēja Mančestras komandai "Belle Vue Aces" - 39:51 viesos un 50:40 savā mototrekā. Pirmajā finālmačā Sedžmena rēķinā bija 7 punkti, bet otrajā 6 punkti.

Pašreiz Džastins ir devies mājup uz Austrāliju, kur jau 1. decembrī būs Austrālijas 2023. gada čempionāta pirmais posms (pavisam būs 5 posmi un jaunais čempions kļūs zināms janvārī)